Kunderådgiver til International Social Sikring i Haderslev

Er du interesseret i at arbejde med sagsbehandling og kunderådgivning på et spændende internationalt specialområde? Vil du behandle sager for nogle af de største danske virksomheder? Og kan du sikre solid sagsbehandling og kundetilfredshed? Så er du måske vores nye medarbejder i International Social Sikring – en del af ATP i Haderslev.

Kan du løse mange forskellige opgaver og bevare fokus? 
I afdelingen International Social Sikring (ISS) er det vores grundlæggende ansvar at finde ud af, hvilket land man som borger og arbejdstager er berettiget til at få sociale ydelser fra. I ISS består opgaverne derfor primært i at træffe afgørelser om, hvor borgere er socialt sikret, når de arbejder på tværs af landegrænser.

I jobbet er det afgørende, at du har lyst til at arbejde med sagsbehandling og administrative opgaver i en mindre afdeling, der er specialiseret i at træffe afgørelser i sager om at sikre borgere deres sociale rettigheder. Du vil komme til at arbejde på et område, der er reguleret af EU-lovgivning, og hvor det samtidigt er vigtigt, at du er god til at tale med borgere og virksomheder og sætter en ære i at levere professionel kundebetjening.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af behandling af sager og af telefonisk rådgivning af kunder, men der er også mulighed for, at du, alt efter lyst og evne, kan arbejde med særlige opgaver som fx proceskortlægning, kunderejser, vagtplaner eller revidering af kundebreve.

Har du erfaring med administrative arbejdsgange?
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som fx administrationsbachelor eller er kontoruddannet. Måske er du ny på arbejdsmarkedet, men det kan også være, at du har tidligere erfaring med administrative arbejdsgange og effektiv sagsbehandling. 

Det vigtigste er dog, at du er: 

  • vedholdende og nysgerrig på at lære
  • dygtig til at skrive på korrekt dansk
  • fokuseret med øje for detaljerne
  • indstillet på at være en holdspiller
  • ikke bleg for at søge hjælp hos kolleger, når det bliver nødvendigt
  • god til at kommunikere på engelsk og evt. øvrige fremmedsprog.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt er vi i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager familieydelser, pension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge. Det betyder, at to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

Du vil blive en del af et team bestående af én chef, én jurist, kunderådgivere og studentermedhjælpere, der alle bidrager til et godt og trygt arbejdsmiljø med masser af faglig sparring. I sektionen arbejder vi nemlig med komplekse opgaver samtidig med, at vi har det sjovt sammen. 

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi. Vi har fokus på toppræstationer samtidig med, at der skal være balance mellem job- og privatliv. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og garanterer et udviklende og alsidigt job.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og håber på opstart hurtigst muligt eller omkring den 1. august. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Pia Beiter Sebelin på telefon 4147 3139 eller mail pias@atp.dk.

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid
 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder