Kunderådgiver til opkrævning i Udbetaling Danmark

Kan du sikre effektiv og grundig kundeservice via telefonen? Har du erfaring med opkrævning? Og vil du arbejde med sagsbehandling til gavn for borgere og virksomheder i Danmark? Så er du den kunderådgiver, vi søger.

Kan du indlede dialog og træffe afgørelser?
I ATP løser vi opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt er vi i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge.

Som vores nye kollega i ATP skal du sagsbehandle opkrævningssager, træffe afgørelser og behandle betalingsevnevurderinger samt modregningsanmodninger.

Vi sørger for en god og grundig oplæring, hvor du tidligt selv får lov til at løse sager med sparring fra en kollega.

Sikrer du god sagsbehandling?
Du har tidligere arbejdet med opkrævning i en tilsvarende funktion, der har givet dig indsigt i området. Og så er det centralt, at du er nysgerrig, ansvarsfuld og imødekommende.

I dit arbejde er du omhyggelig, følger sagerne til dørs og skaber overblik i en hverdag med varierende arbejdsopgaver. Du er den, der kan danne relationer til både kunder og kolleger, og så kan du håndtere en foranderlig arbejdsdag og udvise samarbejdsevne, når det er nødvendigt.

Derudover er det centralt, at du:

  • er grundig og kan lide at tale i telefon
  • sikrer en kundevenlig vejledning på digitale kanaler
  • besidder gode IT-kundskaber.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
Du får en dagligdag i Opkrævning, som er en del af Udbetaling Danmark i ATP. Det er os, der behandler opkrævningssager i de tilfælde, hvor der enten er udbetalt for meget i ydelse, fx boligstøtte, barsel og pension, eller hvor der er krav om betaling af underholdsbidrag.

Vi tilbyder et spændende job i en driftsorganisation, hvor vi tager ansvar for den samlede kundeoplevelse. Du kommer til at arbejde i et team på godt 20 dygtige kolleger, som lægger vægt på videndeling og læring i tværgående sammenhænge.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

Løn fastsættes efter gældende overenskomst, og du bliver omfattet af en attraktiv pensionsordning samt sundhedsforsikring.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest onsdag d. 26. januar. Vi afholder samtaler i uge 5 og uge 6, og vi forventer opstart i april.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Evelyn Andersen på mobil: 5152 0085 eller på mail: ea@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder