Kunderådgiver til Udbetaling Danmark

Vil du være med til at levere en god kundeservice på opkrævningsområdet? Trives du med at tale meget i telefon? Og vil du arbejde på en arbejdsplads, hvor vi går op i et godt kollegaskab? Så er det måske dig, vi søger til Opkrævningen i Vordingborg.

Kan du sagsbehandle og træffe afgørelser?
Vi er på udkig efter en kollega, der kan sagsbehandle og bidrage til at udvikle vores processer. I Opkrævningen arbejder vi bl.a. med sager, hvor der er udbetalt for meget i ydelse (fx boligstøtte eller pension), håndterer sager om dødsbo eller iværksætter afdragsordninger. 

Du kommer til at arbejde med at:

  • sagsbehandle de opkrævninger, der kommer ind
  • træffe afgørelser og behandle betalingsvurderinger
  • behandle sager, der vedrører dødsbo
  • indgå afdragsordninger.

Er du den, der skaber en god kundeservice?
Du har en kontoruddannelse og har måske tidligere arbejdet på opkrævningsområdet. Jobbet kræver, at du har det fint med, at hverdagen kan være omskiftelig, og du kan tilpasse dig herefter. Og så er du den, der:

  • er glad for at tale i telefon
  • trives med at samarbejde på tværs
  • arbejder selvstændigt med opgaverne.

Som person er du god til at tage initiativer og tænker gerne i nye baner, når opgaver skal løses. Du er grundig og reflekterer over dine egen praksis, og hvordan denne løbende kan blive bedre.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Du bliver kunderådgiver i sektionen Opkrævning, som er en del af Udbetaling Danmark i ATP. Vi er 23 kunderådgivere. Her vil du blive mødt af kolleger, der er glade for deres arbejde og for hinandens selskab. Vi sørger for god oplæring i dine nye opgaver, og du vil løbende få mulighed for at dygtiggøre dig inden for området. Du får desuden en arbejdsplads i gode rammer, der ligger tæt på stationen i Vordingborg.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest onsdag d. 23. juni. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Pia Hagensen på tlf. 2492 9651.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder