Kunderådgivere til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Haderslev og Vordingborg

Har du erfaring med administration og kundeservice? Vil du gøre en forskel for mennesker, der er kommet til skade på arbejdet? Så er du måske en af de kunderådgivere, vi søger i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) - en arbejdsplads, som er kendetegnet ved mening, ambition og balance - hvor dit arbejde har stor betydning for samfundet, og hvor barren er sat højt, både når det gælder faglighed, karriereveje, godt kollegaskab, trivsel og sundhed.

Kommunikerer du klart og tydeligt?
Vi søger dig, der sætter en ære i at rådgive og vejlede via telefonen og kan tage de indledende skridt i sagsbehandlingen af arbejdsskadesager.

Når du søger jobbet som kunderådgiver, forventer vi ikke, at du har styr på reglerne inden for arbejdsskadeområdet – det sætter vi dig godt ind i. Vi forventer imidlertid, at du har gode forudsætninger for at sætte dig ind i de gældende regelsæt og procedurer, som du oplæres i. Hvad end du er erfaren eller nyuddannet, får du som nyansat hos AES et grundigt oplæringsforløb, hvor du bliver introduceret til vores sagsbehandling.

Konkret kommer du til at beskæftige dig med:

  • telefonisk vejledning af borgere og interessenter som fx advokater og forsikringsselskaber
  • sagsoprettelse og journalisering
  • sagsoplysning, fx indhentning af de oplysninger, som er nødvendige for, at vi kan behandle sagerne korrekt.

For medarbejdere med de rette kompetencer kan der være mulighed for på sigt også at varetage lettere sagsbehandling.

Kan du balancere tempo og kvalitet?
Måske er du kontoruddannet eller professionsbachelor, men du kan også have en anden uddannelsesbaggrund kombineret med administrativ erfaring. Det er en fordel, hvis du har prøvet kræfter med de indledende trin i en sagsbehandling, evt. fra den finansielle sektor, forsikringsbranchen, sundhedssektoren eller det offentlige.

Du er selvstændig, systematisk og god til at skabe balance mellem tempo og kvalitet. Du evner at skelne væsentligt fra uvæsentligt, og så er du initiativrig og bidrager løbende til forbedringer i kundeoplevelsen.

Du indgår i et tæt samarbejde med øvrige faggrupper og trives derfor både med selvstændige arbejdsopgaver og med samarbejde på tværs i organisationen. Desuden er du rutineret IT-bruger og i besiddelse af gode kommunikationsevner.

Vil du løse en vigtig samfundsopgave og have et arbejdsliv i balance?
Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores moderne kontorfaciliteter i ATP-husene i hhv. Vordingborg og Haderslev. Hvis du er nysgerrig på rollen som kunderådgiver, kan du møde Mathias i videoen her eller læse mere om jobbet på vores hjemmeside.

Vi har et højt fagligt niveau og er eksperter i arbejdsskadesager. Vi lykkes i fællesskab og vægter sparring, læring og udvikling højt.

AES er et særskilt specialområde i ATP, der behandler arbejdsskadesager. Vi træffer afgørelser om erstatning, når mennesker er kommet til skade eller er blevet syge af deres arbejde.

Vi tager os af mere end 50.000 sager om året og bidrager på den måde til et moderne og trygt arbejdsmarked, hvor du er sikret professionel hjælp, hvis du får brug for det.

Vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Konkret betyder det, at du har forskellige fleksibilitetsmuligheder, når du starter i vores kundecenter. Det kunne fx være en til to ugentlige hjemmearbejdsdage, 4-dages arbejdsuge, to ugers arbejdstid fordelt på 9 dage eller fleksible arbejdstider.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt og tiltrædelse pr. 1. september 2023. Din løn fastsættes efter gældende overenskomst, og du bliver omfattet af en attraktiv pensionsordning.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en kort ansøgning senest søndag d. 18. juni.

Vi afholder 1. samtaler i uge 25 og 26 og 2. samtaler i uge 27.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os:

Vedr. stillinger i Haderslev: sektionschef i Haderslev Anja Tranekjer Smidt på tlf. 24999270 eller ata@atp.dk

Vedr. stillinger i Vordingborg: sektionschef Johan Krøll på tlf. 41473435 eller jon@atp.dk

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder