Kunderådgivere til boligstøtteområdet i Udbetaling Danmark, Haderslev

Møder du kunden i øjenhøjde? Og vil du sikre borgere i hele Danmark god sagsbehandling på boligstøtteområdet? Så er du måske en af de kunderådgivere, vi søger til Boligstøtte i Haderslev.

Kan du sikre gode kundeoplevelser?
I Haderslev søger vi kunderådgivere, der kan sikre gode, enkle og effektive kundeoplevelser. Dig, der kan assistere os, når vi til daglig behandler sager for borgere, der modtager boligstøtte. Dig, der er forandringsparat og som trives i en omskiftelig hverdag, hvor opgaverne kan variere.

Konkret søger vi dig, der vil:

  • rådgive vores kunder via telefonen
  • lave sagsbehandling på digitale henvendelser vedrørende boligstøtte
  • være en del af en stor koncern, hvor barren er sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed.

Vil du tage sagsbehandlingen til et nyt niveau?
Du har dokumenteret erfaring med kundeservice. Du forstår vigtigheden i god sagsbehandling, når det kommer til velfærdsydelser. Du er en dygtig formidler og evner dialog om komplekse regler på en forståelig måde. Derudover er du:

  • god til IT-systemer, herunder kompetent bruger af office-pakken
  • aktiv, når det drejer sig om at lykkes i fællesskab
  • bevidst om, hvad det kræver at løse et myndighedsansvar i en professionel sagsbehandling med kompleks lovgivning
  • struktureret og trives med forandringer og mål.

Vil du være med til at løfte en velfærdsopgave?
ATP driver myndigheden Udbetaling Danmark, der har ansvaret for udbetalingen af en række offentlige ydelser herunder boligstøtteområdet. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

Løn fastsættes efter gældende HK-overenskomst, og du bliver omfattet af en attraktiv pensionsordning samt sundhedsforsikring.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning hurtigst muligt og senest søndag d. 12. december. Vi indkalder løbende til samtaler.  

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte sektionschef Jeanett B. Kristensen på tlf. 2989 5290.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder