Kunderådgivere til Familieydelser i Udbetaling Danmark, Vordingborg

Kan du levere enkel og effektiv kundeservice på et komplekst grundlag? Møder du kunden i øjenhøjde? Og trives du i en hverdag med mange opgaver? Så er du måske en af de kunderådgivere, der skal være med til at implementere den nye lovgivning om ligedeling af børne- og ungeydelsen.

Kan du rådgive og sagsbehandle?
I ATP løser vi opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt er vi i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager familieydelser, har en arbejdsskade eller søger boligstøtte.

I Familieydelser er vores opgave at sikre grundtryghed til danske børnefamilier. Vi sætter en ære i, at de får penge til tiden og oplever god kundeservice, når de er i kontakt med os om børne- og ungeydelser, børnetilskud eller bidrag. Og vi behandler både nationale og internationale sager.

Vi søger dig, der vil hjælpe vores kunder i telefonen og varetage relativt kompleks skriftlig sagsbehandling. Dig, der trives i en effektiv og struktureret hverdag med skiftende opgaver, er god til at træffe beslutninger og desuden:

  • kommunikerer klart og tydeligt og kan formidle komplekse regler på en kundevenlig måde
  • er tryg ved at arbejde efter mål og motiveres af at nå vores fælles produktionsmål
  • motiveres af at skabe gode kundeoplevelser - også i form af dine bidrag til forbedringer i dagligdagen.

Har du erfaring med komplekse administrative opgaver?
Der kan være flere indgange til jobbet som kunderådgiver i ATP.

Du kan fx være kontoruddannet, finansøkonom, have en professionsbachelor i offentlig administration eller en lignende uddannelse. Du har sandsynligvis prøvet kræfter med rollen som kunderådgiver eller sagsbehandler tidligere, men det vigtigste er, at du formår at omsætte kompleks viden og lovgivning og motiveres af opgaven.

Som person er du nysgerrig, ansvarsfuld og imødekommende. Vi sørger for en god og grundig oplæring, hvor du hurtigt selv får lov til at løse sager og tage telefoner med sparring fra en kollega.

Vil du løse opgaver til gavn for samfundet?
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingsenhed af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, bliver administreret af ATP.

Du bliver en del af et team af professionelle og kvalitetsbevidste kolleger i moderne kontorfaciliteter. Vi lægger vægt på lyst og evne til videndeling og læring – og så skal det være sjovt at gå på arbejde.

Løn fastsættes efter gældende overenskomst, og du bliver omfattet af en attraktiv pensionsordning samt sundhedsforsikring og fleksible arbejdsforhold.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest søndag d. 15. august. Vi indkalder løbende til samtaler og forventer jobstart 1. oktober.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Charlotte Rigmor Hageskov på ckh@atp.dk eller 2146 4107.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder