Kunderådgivere til International Pension

Er du vant til at sagsbehandle og god til tal? Og vil du arbejde med pensionsydelser til borgere, der bor i udlandet? Så er du måske én af de kunderådgivere, vi søger til pensionsområdet i ATP’s kundecenter i Holstebro.

Kan du sikre tilfredse kunder?
Vi leder efter dig, der skaber gode, enkle og effektive kundeoplevelser. Dig, der kan vejlede, administrere og sagsbehandle på skrift og over telefon. Dig, der:

  • trives i en dynamisk hverdag med skiftende opgavemængder
  • motiveres af at finde den bedste løsning på komplicerede sagsforløb og lovgivning.

Kommunikerer du i øjenhøjde?
Du har muligvis en professionsbachelor i offentlig administration. Du kan også være finansøkonom, kontoruddannet eller tilsvarende. Måske har du tidligere prøvet kræfter med rollen som kunderådgiver et sted, hvor servicering af kunderne sker med en professionel tilgang, men det vigtigste er, at du brænder for opgaven. Derudover er du:

  • god til at kommunikere i øjenhøjde med kunder - både mundtligt og skriftligt
  • god til at danne dig et overblik over administrative processer
  • vant til at sagsbehandle og arbejde med tal.

Som person er du nysgerrig, imødekommende og tager ansvar, når det drejer sig om at følge opgaverne til dørs. Du har en positiv indstilling til andre, når du samarbejder, sparrer med kolleger og bidrager til det sociale fællesskab.

Vil du arbejde til gavn for danskere i udlandet?
Du bliver en del af sektionen International Pension, hvor du får 40 dygtige kunderådgivere med forskellige baggrunde. Vi vægter sociale relationer højt og værner om en glad og uformel omgangstone. Vi tager ansvar for den samlede kundeoplevelse, er professionelle og kvalitetsbevidste.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest søndag d. 26. september. Vi afholder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Jeannett Engtorp på tlf. 6114 2005.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder