Kunderådgivere til international sagsbehandling og kunderådgivning

Vil du behandle sager og træffe afgørelser for udenlandske arbejdstagere i Danmark og danskere, der arbejder i udlandet? Og kan du vejlede på skrift og over telefonen? Så er du måske en af de kunderådgivere, vi søger til International Social Sikring til ATP i Haderslev.

Kan du sikre solid sagsbehandling?
I ATP i Haderslev søger vi nu 2 kunderådgivere, der vil bidrage til at løfte opgaven med at sikre borgere deres sociale rettigheder. Vi er på udkig efter dig, der kan træffe beslutninger, er fleksibel, serviceminded og formår at prioritere i en travl hverdag. Desuden har du lyst til at:

  • arbejde med skriftlig sagsbehandling og telefonisk vejledning af borgere og virksomheder
  • varetage kontakten til udenlandske myndigheder
  • bidrage med input fra din hverdag til forbedringer af arbejdsgange og de IT-løsninger, der anvendes internt i sektionen og eksternt af borgere.

Har du tjek på IT og sprog?

Du har en positive tilgang til opgaverne, din vedholdenhed og din evne til at arbejde effektivt, hvilket er afgørende for, at du får succes i jobbet. Du kommer sandsynligvis med en relevant professionsbachelor, anden kortere/mellemlang uddannelse eller flere års administrativ erfaring.

Du formår at holde hovedet koldt, når du skal træffe en afgørelse og har formentlig tidligere prøvet kræfter med sagsbehandling og/eller kunderådgivning. Og du har gode kommunikative kompetencer, er vant til at vejlede engelsktalende kunder, og så er det centralt, at du besidder solide IT-færdigheder. Kan du yderligere et fremmedsprog, vil det være et plus.

Vil du arbejde på tværs af grænser?  
Du bliver en del af sektionen International Social Sikring, hvor du møder 12 engagerede kolleger, der alle arbejder med kunderådgivning og sagsbehandling af udenlandske arbejdstagere i Danmark og danskere, der arbejder i udlandet. Når man arbejder på tværs af grænserne, reguleres retten til sociale sikringsydelser af EU-reglerne. I International Social Sikring består opgaverne således primært af at behandle sager om, hvor borgere er socialt sikret, når de arbejder på tværs af grænserne. Derfor spænder sagerne også vidt i kompleksitet og er med til at sikre, at borgere kan dokumentere deres ret til ydelser fra f.eks. Danmark.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 220 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os en kort ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest mandag 17. august. Vi indkalder løbende til samtaler og forventer, at din første arbejdsdag bliver 1. oktober 2020. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enten Sektionschef for International Social Sikring, Louise Sørensen: 2499 9383 eller HR Partner, John Brandt på tlf. nr. 2115 8855.

Din karriere. Danskernes tryghed.
Uanset hvor du starter din karriere i ATP, så kan vi garantere dig 3000 kolleger, der er lige så fantastiske og forskellige som det samfund, vi arbejder for. Alle er på forkant med deres felt, har et hjerte, der banker for kunderne og har udvikling i blodet. I Danmarks største pensions-, investerings-, og udbetalingshus vil du opleve, hvor vanedannende det er at arbejde sammen om at jagte høje afkast og konstante forbedringer for samfundet.  

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe