Kunderådgivere til pensionsområdet

Kan du levere enkel og effektiv kundeservice på et komplekst grundlag? Og vil du sikre borgere i hele Danmark god sagsbehandling? Så er du måske en af de kunderådgivere, der skal hjælpe os i Haderslev.

Motiveres du af at rådgive og sagsbehandle?
I ATP har vi en række opgaver, som er blevet fordelt på ny. Derfor er vi på udkig efter kunderådgivere til Haderslev.

Som en af vores nye medarbejdere bliver du en del af vores team på ca. 23 professionelle og kvalitetsbevidste kolleger, der hver dag gør en forskel for landets borgere.

Vores opgaver består i kundebetjening på telefonen, som er helt afgørende for, at danskerne kan få en god og meningsfuld rådgivning omkring blandt andet folke- og førtidspension.

Samtidig løser vi pensionssager af varierende kompleksitet, så der er forskellige udfordringer afhængig af dine kompetencer.

Vi lægger vægt på, at du motiveres af at lære nyt, har lyst til videndeling og du formår at arbejde selvstændigt. 

Vi sørger for en god og grundig oplæring, som er en kombination af undervisning og praksis. Det betyder, at du hurtigt selv får lov til at løse sager og møde kunden i telefonen med sparring fra dine kolleger.

Kunderådgiver Susanne Geertsen udtaler:

Mit job i Pension, giver mig følelsen af, at jeg gør en samfundsmæssig forskel. 

Det, der betyder rigtig meget for mig, er mine gode kolleger, humor og arbejdsglæde i teamet, samt at vi har en fleksibel og tydelig ledelse. 

Vi lykkes sammen ved at hjælpe hinanden i dagligdagen. Vi er rigtig gode til instrukser, artikler om pensionsområdet og holder tavlemøder, hvor vi deler viden og forbedringsforslag.     

Hvad forventer vi af dig?
Som kunderådgiver skal du kunne bevare overblikket og trives med forandringer. Du behersker dansk mundtligt og skriftligt, og du bidrager aktivt til vores gode arbejdsmiljø. 

Derudover er det vigtigt, at du:

  • motiveres af at yde god og effektiv kundeservice via telefonen
  • er i besiddelse af solid IT- og systemforståelse og har interesse for den digitale udvikling
  • har god talforståelse og kan lide administrative opgaver
  • trives i en hverdag med fokus på at nå fastsatte mål – både individuelle og fælles mål 
  • kan træffe selvstændige beslutninger.

Du har en relevant uddannelsesbaggrund – fx kontoruddannelse, finansøkonom, administrationsbachelor o.l. eller en helt anden baggrund, hvor du har haft - administrativ erfaring og er vant til at arbejde med kundeservice.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
Ydelsesområdet Pension består af førtids- og folkepension samt en række tillægsydelser. Vi er dagligt i kontakt med vores kunder via telefon og gennem sagsbehandling af digitale kundehenvendelser. Her er det din opgave at sikre, at kunden får svar på sin henvendelse på en enkel og effektiv måde.

I centeret i Haderslev er vi næsten 300 kolleger, der ser frem til at byde dig velkommen i flotte kontorfaciliteter lige ved havnen. Vi går op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. 

Vi tilbyder et meningsfuldt job, hvor du hver dag kan se, at du har gjort en forskel.

Du kan læse mere om at være kunderådgiver i ATP her: atp.dk/kunderådgiver-i-atp.

=dig? Så send os dit CV
Send os en ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest søndag den 24. september. Vi afholder løbende samtaler. Opstart bliver den 1. november.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Jeannette Damgaard Madsen tlf. 2445 2713.


Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid 

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder