Kunderådgivere til pensionsområdet i Udbetaling Danmark

Kan du levere enkel og effektiv kundeservice på et komplekst grundlag? Og vil du sikre borgere i hele Danmark god sagsbehandling på pensionsområdet? Så er du måske en af de kunderådgivere, vi søger i Haderslev.

Vil du rådgive og sagsbehandle?
I ATP løser vi opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt er vi i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge.

Ydelsesområdet Pension består af førtids- og folkepension samt en række tillægsydelser herunder pensionsforhold for danskere, der bor i udlandet. Vi er dagligt i kontakt med vores kunder via telefon og gennem sagsbehandling af vores digitale kundehenvendelser, og her er det din opgave at sikre, at kunden får svar på sin henvendelse på en enkel og effektiv måde. Du kan læse mere om at være kunderådgiver i ATP her.

Du bliver en del af et team af professionelle og kvalitetsbevidste kolleger i moderne kontorfaciliteter. Vi lægger vægt på motivation og evne til videndeling og læring – og så skal det være sjovt at gå på arbejde.

Vi sørger for en god og grundig oplæring, som er en kombination af undervisning og praksis. Det betyder, at du hurtigt selv får lov til at løse sager og møde kunden i telefonen med sparring fra dine kolleger.

Kan du skabe mening for kunden og sikre høj kvalitet i sagsbehandlingen?
Du har en relevant uddannelsesbaggrund samt erfaring fra en myndighed eller anden kundekontaktfunktion.

Som person er du forandringsparat, fleksibel i din indstilling til opgaverne, og så er du en dygtig kommunikator, der evner at formidle komplekse regler på en kundevenlig og forståelig måde.

Desuden er det centralt, at du:

  • får energi af at yde god og effektiv kundeservice via telefonen
  • kan lide at hjælpe, informere og vejlede
  • er god til IT-systemer og en kompetent bruger af Office-pakken
  • har flair for tal og kan lide komplekse opgaver.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
Vi ser frem til at byde dig velkommen i flotte kontorfaciliteter ved havnen i Haderslev. I huset er vi 280 ansatte, der arbejder med et udvalg af de ordninger, ATP administrerer.

Vi går op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os din ansøgning
Send os en ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest mandag d. 10. april. Opstart vil være d. 1. juni, men vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Kristian Jakobsgaard på tlf. 2021 0229.

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder