Kunderådgivere til Statens Finansielle Ordninger

Er du god til tal og vant til at sagsbehandle? Kan du formidle det komplekse? Og vil du arbejde med bl.a. beregning og udbetaling af tjenestemandspensioner? Så er du måske vores nye kollega i Statens Finansielle Ordninger i Holstebro.

Kan du sikre tilfredse kunder?
I ATP i Holstebro er vi på udkig efter en ny kunderådgiver, der kan skabe gode, enkle og effektive kundeoplevelser.

Vi søger dig, der kan vejlede, administrere og sagsbehandle på skrift og over telefon. Dig, der:
trives i en dynamisk hverdag med skiftende opgavemængder
motiveres af at finde den bedste løsning på komplicerede sagsforløb og lovgivning
kan sagsbehandle i dybden.

Kommunikerer du i øjenhøjde?
Du har muligvis en professionsbachelor i offentlig administration. Du kan også være finansøkonom, kontoruddannet eller tilsvarende. Måske har du tidligere prøvet kræfter med rollen som kunderådgiver, men det vigtigste er, at du brænder for opgaven. 

Derudover er du:

  • god til at kommunikere i øjenhøjde - både mundtligt og skriftligt
  • god til at danne dig et overblik over administrative processer
  • vant til at sagsbehandle og arbejde med tal
  • god til at bevare overblikket og trives i et miljø, hvor tingene sommetider går stærkt.

Som person er du nysgerrig, imødekommende og tager ansvar, når det drejer sig om at følge opgaverne til dørs. Du har en positiv indstilling til andre, når du samarbejder, sparrer med kolleger og bidrager til det sociale fællesskab.

Vil du løse opgaver til gavn for samfundet?
Du bliver en del af sektionen Statens Finansielle Ordninger Holstebro, hvor du får 35 dygtige kunderådgivere, forretningskonsulenter og jurister som kolleger. Vi løfter i flok, og har et tæt samarbejde på tværs af arbejdsområder, stillinger og uddannelse.

Vi vægter sociale relationer højt og værner om en positiv og uformel omgangstone. Vi tager ansvar for den samlede kundeoplevelse, er professionelle og kvalitetsbevidste.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Vi afholder løbende samtaler og besætter stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Lene Noermark på tlf. 2255 0727.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder