Major Incident Manager til IT

Har du en bred teknisk viden og erfaring inden for drift af større IT-installationer? Er du initiativrig og vild med at arbejde struktureret med problemløsning? Så er det dig, vi søger til Situation Management & Tools i ATP.

Ser du muligheder i problemer?
I Situation Management & Tools er vi på udkig efter en ny kollega. Dig, der vil løse opgaver af høj kompleksitet og er i stand til at varetage dialog med både forretningen, teknikere, eksterne samarbejdspartnere og ledelse.

Du kommer til at stå for styring og koordinering af major incidents og har fokus på at levere rettidig og relevant information til berørte brugere, forretningsinteressenter samt IT-ledelse.

Helt konkret kommer du til at beskæftige dig med:

  • problem management, hvor du ifm. major incidents bistår med viden til det videre root cause-arbejde
  • incident management inden for et forretningsområde, hvor du bidrager til opfølgning og styring på alvorlige incidents i tæt samarbejde med ATP’s forretning
  • redegørelser efter major incidents
  • ledelsesrapportering.

Har du diplomatisk sans?
Som Major Incident Manager er du kendetegnet ved din faglighed, din diplomatiske sans og evnen til at skabe gode samarbejdsrelationer.

Du er struktureret, skaber enkle løsninger, kommunikerer klart og tydeligt og befinder dig godt i en dynamisk hverdag med mange muligheder.

Det er centralt, at du har bred teknisk viden og erfaring inden for drift af større IT-installationer. Derudover besidder du evnerne til at håndtere et teknisk team, og du kan håndtere interessenter, som er berørt af kritiske fejl.

Vil du være en del af et unikt fagligt fællesskab?
I ATP har vi ambitionen om at være et førende IT-, data- og digitaliseringshus, der driver effektiv administration og investeringspraksis til gavn for det danske velfærdssamfund. Vi tilbyder dig en plads i et unikt fagligt fællesskab i form af området Digital Solutions, hvor vi er ca. 500 IT-, data- og digitaliseringsspecialister.

Du kan læse mere om Digital Solutions her: https://www.atp.dk/digital-solutions

I det daglige indgår du i Situation Management & Tools: En sektion på i alt 16 medarbejdere, som udover håndtering af kritiske fejl også har ansvaret for overvågning og applikationerne ServiceNow og Splunk.

I afdelingen bliver du en del af et team på i alt seks dygtige Major Incident og Problem Managers. Vi er ansvarlige for tilstrækkelig bemanding indenfor normal arbejdstid (07.30 - 16.00), ligesom vi på skift indgår i en 24/7 telefonvagtturnus.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os hurtigst muligt og senest 20. juni.

Vi behandler henvendelser løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Annette Søebergacp@atp.dk.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

 

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder