Management Assistant til ATP’s CEO

Kan du identificere udfordringer og facilitere forandring? Er du klar til det næste skridt i din karriere? Og vil du besidde en nøglerolle i en koncern, der har stor samfundsmæssig bevågenhed, et komplekst interessentlandskab og hele Danmark på kundelisten? Så er du måske den Management Assistant, der fremadrettet skal supportere ATP’s administrerende direktør.

Skaber du forandring?
Vi er på udkig efter en profil, der kan udfylde rollen som Management Assistant/Executive Advisor for ATP’s administrerende direktør Bo Foged.

Dig, der har fagligheden i top og solid organisationsforståelse. Og dig, der ønsker en hverdag med alsidige arbejdsopgaver helt tæt på de strategiske beslutninger, direktionen og de enkelte afdelinger i ATP’s forretning.

Du har evnerne til at drive og eksekvere, og så er du bindeleddet, der bl.a.:

  • udarbejder, strukturerer og driver tværgående aktiviteter og strategiske tiltag i organisationen
  • udarbejder og forbereder præsentationsmateriale til møder, opfølgning i form af møder, workshops mm.
  • realiserer transformationer af strategisk betydning i forretningen
  • varetager og koordinerer små og store opgaver i dagligdagen.

Har du styr på økonomi?
Som Management Assistant har du en relevant kandidatgrad, god forståelse for økonomi og samfund og 3-5 års erfaring – gerne fra konsulentbranchen.

Dine kommunikative kompetencer er solide i både skrift og tale. Du er analytisk, strategisk og struktureret. Du formår at skabe overblik i komplekse sammenhænge, og så har du evnerne til at skabe følgeskab og få parter til at mødes omkring en fælles beslutning – også selvom den er svær.

Din hverdag med berøringsflader på tværs af hele organisationen stiller krav til dine relationelle kompetencer, der er kendetegnet ved imødekommenhed og din evne til at samarbejde.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed?
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet.

Du får en arbejdsdag i tæt samspil med ATP’s administrerende direktør, den øvrige koncernledelse og interessenter på tværs af afdelinger og organisatoriske niveauer. Vi tilbyder en spændende og central stilling, der giver dig et unikt indblik i en koncern, der har en helt særlig rolle i det danske pensions- og velfærdssystem. En stilling, der med garanti vil udvikle dig både fagligt og personligt, og som på sigt vil udgøre et springbræt ift. din fremtidige karriere.

=dig? Så send en ansøgning
Så send os din ansøgning senest mandag d. 16. august. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte VP Strategy og CEO-office Marie Foltmann på tlf. 4272 9363.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder