Medarbejder med sagsbehandlererfaring til Helhedsorienteret Kontrol

Vil du være med til at sikre, at velfærdsydelser som fx Boligstøtte og Pension havner i de rigtige lommer? Har du erfaring med sagsbehandling fra en offentlig myndighed? Så er det måske dig, vi leder efter til Helhedsorienteret Kontrol, der er en del af ATP´s Udbetaling Danmark.

Vil du arbejde med sagsbehandling, som gør en forskel?
I ATP er vi på udkig efter en ny kollega, som vil være en del af Helhedsorienteret Kontrol. Her arbejder vi med kontrol af sociale ydelser og vurderer bl.a. snyd med enligydelser og ophold i udlandet.

Vi arbejder med målrettet sagsbehandling og registersamkøring, hvor vi forebygger, undersøger og afdækker de forhold, som medfører en uretmæssig udbetaling af ydelser.

Du bliver ansat i rollen som kunderådgiver og kommer konkret til at arbejde med:

  • sagsbehandling (både vurdering af komplicerede sager og mere rutineprægede sagsbehandlingsopgaver)

  • telefonbetjening af borgere og samarbejdspartnere i kommuner, SKAT, politi m.v.

Kan du skabe tillid?
Du kommer med en relevant uddannelsesbaggrund og erfaring som sagsbehandler. Hvis du har arbejdet i en offentlig myndighed fx en kommune eller styrelse, er det en fordel.

Derudover er det centralt, at du:

  • kan tage svære samtaler med borgere om deres ydelser

  • er god til at udtrykke dig mundtligt og skriftligt – i øjenhøjde og konstruktivt

  • sikrer effektiv sagsbehandling, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
I Helhedsorienteret Kontrol får du godt 40 dygtige og engagerede kolleger i form af juridiske konsulenter, forretningskonsulenter og kunderådgivere.

I ATP går vi op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed. Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – det har vi, og sammen har vi fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde kan aftales med din leder.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest mandag d. 20. september. Vi afholder samtaler løbende og planlægger opstart pr. 1. november.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Morten Bergulf på tlf. 5151 8801 eller sektionschef Lise Wied Kirkegaard på tlf. 5123 0382.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder