Medarbejdere til ATP’s Call Center

Er du frisk, serviceminded og effektiv? Og har du mulighed for at starte hurtigst muligt? Så er du måske en af de administrative medarbejdere, vi søger til en tidsbegrænset ansættelse i vores Call Center.

Kan du arbejde effektivt og målrettet?
I ATP har vi lige nu behov for ekstra hænder, der kan hjælpe os med at løse administrative opgaver, lettere sagsbehandling og telefonbetjening i vores Call Center. Din ansættelse er som udgangspunkt tidsbegrænset til 3-6 måneder.

Vi er på udkig efter dig, der kan:

  • arbejde 37 timer om ugen med opstart hurtigst muligt
  • levere gode kundeoplevelser
  • rådgive borgere over telefonen ca. 7 timer om dagen. 

Er du nysgerrig og lærenem?
Det er centralt, at du er lærenem, serviceminded og god til at kommunikere både mundtligt og på skrift.

Du kommer til at tale med alle typer borgere i Danmark. Fælles for dem er, at de har spørgsmål til en eller flere af de velfærdsydelser, vi administrerer. Det kan fx være pension, boligstøtte, barselsdagpenge eller familieydelser.

Du har flair for IT, nemt ved at etablere relationer, og så har du vigtigst af alt masser af gåpåmod. 

Vil du være en del af et fællesskab?
Som ansat kommer du til at indgå i ATP’s Serviceteam. Teamet består af mere end 170 medarbejdere, hvoraf størstedelen er i gang med et sabbatår.

Du bliver en del af en hverdag, hvor vi løfter i flok, og hvor stemningen er god. Vi garanterer en grundig oplæring og attraktive ansættelsesvilkår. 

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP. 

=dig? Så send en ansøgning
Send os en kort ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi behandler ansøgninger løbende og ansætter i takt med, at vi finder de rette kandidater.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte nytjob@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder