Medarbejdere til international kontrol og myndighedssamarbejde i Udbetaling Danmark

Har du erfaring med sagsbehandling og kontrol med sociale ydelser? Kan du tale et europæisk fremmedsprog udover engelsk? Og vil du arbejde i en organisation, hvor der er gode udviklingsmuligheder? Så er det måske dig, vi søger i Helhedsorienteret Kontrol, der er en del af ATP’s Udbetaling Danmark.

Kan du sagsbehandle? Og vil du have en international kontaktflade?
I Helhedsorienteret Kontrol (HOK) er vi på udkig efter to nye kolleger, der vil arbejde med kontrol af sociale ydelser og være med til at sikre, at velfærdsydelser havner i de rigtige lommer.

HOK består bl.a. af teamet Den Fælles Dataenhed Udland. Her arbejder vi sammen med udenlandske myndigheder om at fremskaffe oplysninger, der kan hjælpe danske kommuner og Udbetaling Danmarks kontrolenhed med at kontrollere, om udbetalingen af sociale ydelser sker på et korrekt grundlag. Som noget nyt får teamet også ansvaret for kontrol med International Pension og Tidlig Pension, og det er her, at du kommer ind i billedet.

Som vores nye kollega kommer dine arbejdsopgaver til at falde på to hovedområder:

For det første kommer du til at bidrage til opbygningen og gennemførelsen af kontroller med International Pension og Tidlig Pension.

For det andet kommer du til at assistere kommuner og Udbetaling Danmark med at indhente oplysninger fra udenlandske myndigheder i kontrolsager om muligt snyd med sociale ydelser.

Konkret bliver det dig, der:

  • behandler kontrolsager
  • kontakter udenlandske myndigheder
  • vedligeholder og udvikler vores online informationsplatform
  • plejer kontakten til vores interessenter.

Er du god til at strukturere dit arbejde?
Du har en relevant uddannelse og erfaring med sagsbehandling og samarbejde med udenlandske myndigheder, og så er det et plus, hvis du har:

  • kendskab til mindst ét europæisk fremmedsprog udover engelsk
  • gode kommunikative evner, så du udtrykker dig klart og præcist i både skrift og tale.

Du kommer til at være en del af et lille team på fire medarbejdere, og det kræver en høj grad af ejerskab i planlægningen af arbejdet og igangsætning af nye initiativer. Du har blik for samarbejdet i teamet og er villig til at påtage dig en bred vifte af opgaver, når det gælder sagsbehandling, eksterne møder og udviklingen af den daglige drift.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingsenhed af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, bliver administreret af ATP.

Du ansættes formelt som kunderådgiver og bliver en del af et team på godt 40 dygtige og engagerede kolleger i form af andre kunderådgivere, juridiske konsulenter og forretningsspecialister. Selvom vi har travlt, er vi altid opmærksomme på hinanden. Vi har en god omgangstone. Vi har altid plads til et godt grin og garanterer et solidt fagligt fællesskab og gode udviklingsmuligheder.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest tirsdag d. 7. juni. Vi afvikler samtaler i uge 24-25 og planlægger opstart i august.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Morten Bergulf, på tlf. 5388 6616 eller mbg@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder