Medarbejdere til koordinering af børne- og ungeydelser på tværs af Europa

Kan du levere effektiv sagsbehandling på et komplekst område? Trives du i en hverdag, der er omskiftelig? Og vil du arbejde med administrative opgaver af international karakter? Så er det dig, vi søger.

Drives du af kompleks sagsbehandling på tværs af EU?
I Haderslev er vi lige nu på udkig efter kolleger til den afdeling, hvor vi koordinerer børne og ungeydelser på tværs af Europa for vandrende arbejdstagere.

Vi har brug for dig, der har lyst til at lave effektiv sagsbehandling i et lovreguleret område, og som trives med at løse komplekse administrative opgaver, hvor det at kommunikere på tværs af europæisk lovgivning interesserer dig.

Du er en stærk formidler, som kan se dig selv i en struktureret hverdag, hvor opgaverne er i fokus for vores arbejdskultur. 

Er du klar til at gøre en forskel?
Da vores opgaveportefølje er af kompleks karakter, hvor der skal veksles mellem flere landes lovgivninger på en gang, forstiller vi os, at du har en mellemlang videregående uddannelse indenfor et relevant fagområde. 

Det kan være, at du er nyuddannet, men det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling på et lovreguleret område. 

Det er derudover centralt, at du behersker dansk mundtligt og skriftligt på højt niveau, at du kan begå dig på engelsk i telefonen, og at du: 

  • trives i en hverdag med sagsbehandling, der kræver overblik
  • er i besiddelse af solid IT- og systemforståelse og har interesse for den digitale udvikling
  • ser muligheder i ny teknologi 
  • trives i en hverdag med fokus på at nå fastsatte mål
  • kan træffe selvstændige beslutninger.

På det personlige plan er du klar på videndeling med dine kolleger og har lyst til at bidrage positivt til vores gode arbejdsmiljø. Vi sørger for en god og grundig oplæring, så du hurtigt selv får lov til at løse sager med sparring fra dine kolleger.

Vil du arbejde med en stor og vigtig samfundsopgave?
ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt har vi kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP. 

Vi er over 1000 kunderådgivere på tværs af landet, der løser opgaver for staten, kommunerne og arbejdsmarkedets parter.

Hør Nina fortælle om, hvad hun søger efter i en kommende kunderådgiver i ATP her: https://film.atp.dk/kan-du-gennemskue-hvorfor-tingene

I Familieydelser bliver du en del af et ambitiøst og professionelt arbejdsfællesskab med fokus på kerneopgaven. Vi er en arbejdsplads, hvor vi dagligt møder hinanden med høje krav og forventninger. 

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

=dig? Så send os en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning hurtigst muligt og senest mandag den 10. december. Vi behandler henvendelser løbende og forventer opstart i januar eller februar 2024. Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer om ugen.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Nina Nors Skallebæk Nielsen på tlf. 5172 4483 eller mail nnn@atp.dk.

#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder