NewTech Consultant, der kan drive NewTech-afprøvninger hos Danmarks største pensions- og administrationshus

Har du lyst til at drive innovative it-projekter og udvikle digitale løsninger? Kan du fremme den digitale forestillingsevne blandt kolleger? Og vil du med på en vild rejse mod målet om at gøre ATP til et førende teknologi- og digitaliseringshus? Så er det dig, vi søger i vores NewTech-afdeling.

Vil du sætte nye standarder for arbejdet med teknologi i den offentlige sektor? 
I ATP er vi 500 it-, digitaliserings- og dataspecialister i det område, vi kalder Digital Solutions. Det er os, der står bag nogle af landets vigtigste systemer, og det er os, der kender systemerne bag ATP allerbedst. Vi tror på, at den eneste måde vi kan påvirke, hvilken vej teknologien tager os, er ved at bruge den. Så det gør vi.

Her kommer du ind i billedet. For vi søger en erfaren NewTech Consultant til vores NewTech-team, som arbejder med at accelerere den teknologiske udvikling i ATP. 

Vi ved, hvad vi med teknologi er i stand til, og derfor vil vi skubbe til den digitale forestillingsevne og understøtte den digitale transformation på vores område.

Du kommer til at drive teknologiafprøvninger i tæt samarbejde med forretningen, arkitekter, specialister og udviklere i Digital Solutions, og så får du en vigtig rolle i at hjælpe med at skubbe til kulturen i ATP og fremme en innovativ og eksperimenterende arbejdskultur. Vi arbejder med teknologier så som Conversational AI (chatbots og sprogmodeller), machine learning, augmented reality, low code udvikling og meget mere. 

Mere konkret bliver det dig, der:

  • driver forskellige typer NewTech-afprøvninger ud fra vores NewTech-governancemodel - fra ide, gennem godkendelse, afprøvning, evaluering og evt. overlevering til produktionsmodning
  • identificerer og afdækker nye potentialer for brug af ny teknologi, samt er med til at styre vores NewTech pipeline
  • scoper i samarbejde med forretningen, arkitekter og specialister NewTech-løsningerne, herunder succeskriterier til afprøvningerne
  • evaluerer på afprøvninger, herunder business case for produktionsmodning, og rådgiver ATP i potentiale for videre skalering
  • opsamler erfaringer fra afprøvninger og sikrer effektiv vidensdeling både internt og eksternt
  • faciliterer uddannelse og events omkring digitalisering og den digitale forestillingsevne.

Hør Bernt, din kommende kollega, fortælle om arbejdet med NewTech i ATP i denne video: https://film.atp.dk/bernt-spaendende-menmp4 

Har du en bred teknologisk forståelse og entrepreneurship i årerne?
Der kan være flere indgange til jobbet som NewTech Consultant i ATP, men det er ret vigtigt, at du har entrepreneurship i årerne og lyst til at arbejde i et miljø med mange ubekendte faktorer. Du stopper ikke op ved forhindringer, men evner at tænke kreativt og udfordre etablerede metoder. 

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse inden for det it-tekniske felt eller har en stor interesse for teknologi. Måske har du arbejdet som it-konsulent, it-projektleder, med it-strategi eller forandringsledelse. Vi vægter erfaring inden for projektledelse og forretningsanalytiske discipliner højt. 

Du skal trives i en rolle, hvor du har mange snitflader på tværs af ATP, og hvor du skal forholde dig til et bredt udvalg af teknologier og systemer. 

Vi søger dig, som har særligt lyst til at:

  • arbejde med innovation, forandringsledelse og interessenthåndtering
  • bidrage til at sætte retning for ATP’s digitale transformation
  • udforske nye tech tendenser i en praktisk setting, hvor der skabes brugbare resultater og værdi
  • udfordre status quo.

Derudover har du gode kommunikationsevner, taler/skriver dansk og kan formidle svære budskaber på en letforståelig måde. Og så er du i stand til at arbejde selvstændigt og i teams.

Vil du arbejde med ny teknologi til gavn for samfundet? 
I ATP arbejder vi til gavn for den enkelte og for samfundet. Det gør vi, når vi varetager ATP Livslang Pension og sikrer gode, stabile afkast - og gennem effektiv administration af en række velfærdsydelser som feriepenge, pension og boligstøtte. 

Digital Solutions står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne, og vi spiller derfor en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund.

I Digital Solutions bliver du en del af noget større. Vi råder over landets mest interessante datagrundlag og et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 it-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet.

Vi arbejder i fem enheder, og NewTech-teamet hører under enheden Technology. I Technology forholder vi os strategisk til, hvordan vi skal bruge teknologi i ATP, og hvordan løsningerne skal bygges. 

Mød Mie, din kommende leder, i videoen her: https://film.atp.dk/miemehs24-sammensaette-nye-1 

I NewTech er vi 3 kolleger, der er lige så vilde med Tech, som du er. Vi er præget af nysgerrighed og pionerånd, og så er vi udprægede holdspillere, der forstår værdien af samarbejde. Vi har fokus på godt kollegaskab, trivsel og sundhed.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest søndag d. 18. august. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp. Vi håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mie Holmbo Bech Hansen på tlf. 28 95 16 24 eller mail mehs@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende. 

#LI-hybrid
 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder