Nyoprettet funktion: Medarbejder der kan sikre overblik i ATP’s data warehouse

Vil du være med til at sørge for, at vi udnytter potentialet i landets største og mest interessante datagrundlag? Så er det dig, vi leder efter til en nyoprettet stilling, hvor du får mulighed for at sætte rammerne for datakvalitet, sammenhæng mellem forretningslogik og data samt dokumentation i ATP’s data warehouse.

Kan du sikre sammenhæng mellem forretningslogik og datagrundlag?
I Data Governance omsætter vi tværgående forretningsviden til ensartede, nøjagtige og sammenhængende data, der sikrer korrekte udbetalinger af en lang række velfærdsydelser, som vi er ansvarlige for i ATP.

I øjeblikket er vi på udkig efter en ny kollega, der kan varetage en nøglerolle ift. vores data warehouse. En rolle med masser af ansvar og en bred kontaktflade til store dele af vores koncern. Og her kommer du ind i billedet.

Du får titlen som domæneansvarlig og det overordnede ansvar for opgaver inden for forretningslogik og datakvalitet.

Ift. forretningslogik bliver det dig, der:

  • sætter retningen for, hvordan vi sikrer, at forretningslogik og data hænger sammen i ATP’s data warehouse
  • udvikler og vedligeholder processer for dokumentation af vores løsninger
  • faciliterer samarbejde og videndeling mellem løsningsansvarlige i ATP’s data warehouse og forretningsressourcer (fx kunder og forretningsspecialister).

Ift. datakvalitet bliver det dig, der:

  • driver kravsspecifikationer, udvælgelser, business cases og implementering af vores datakatalog
  • udvikler vores koncept for datakvalitet
  • etablerer og ejer konceptet for roller og rettigheder.

Er du klar til nye udfordringer?
I dag sidder du måske som data warehouse-udvikler, informationsarkitekt eller noget lignende. Det afgørende er, at du er klar til nye udfordringer. Du kommer ikke til at udvikle/kode, men får i stedet mulighed for at løfte datakvaliteten på tværs af hele ATP’s data warehouse.

I jobbet er det desuden centralt, at du:

  • trives med at drive forandringsprocesser, der kan strække sig over lange perioder
  • har styr på Kimball’s metodik, SQL, SSIS/SSAS og PowerBI
  • har erfaring med implementering af kontrol og overvågning af datakvalitet
  • har prøvet kræfter med data lineage og implementering af datakatalog.

Vil du være en del af et unikt datafællesskab?
To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

Som en del af Data Governance indgår du i ét af i alt fire Centers of Excellence i Data & Analytics, hvor vi er mere end 100 dataspecialister. Din rolle er forankret i Data Governance, men du skal indgå i et tæt samarbejde med kollegaer fra hele Data & Analytics.

I Data Governance kontrollerer vi datakvaliteten på tværs af systemerne i ATP, så vi kan følge pengestrømmene og sikre, at borgerne får de rette udbetalinger til tiden. Derudover specificerer vi beregningsregler og datagrundlag, når ATP implementerer nye ordninger og systemer.

Du bliver tilknyttet et specialistteam, hvor vi er syv medarbejdere, der primært arbejder med datakvalitet og datakvalitetskontroller. Vi løfter i flok og arbejder fokuseret på de løsninger, der skaber langsigtet værdi.

Vi tilbyder store faglige udfordringer og et arbejdsliv i balance. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV.

Har du spørgsmål til stillingen, er du frem til juli velkommen til at kontakte sektionschef Jonas Korsgaard Christiansen på tlf. 6024 3050 eller jkc@atp.dk. I juli kan du kontakte afdelingschef Lisbeth Ludvigsen på 3054 0093 eller lil@atp.dk.

Samtaler afholdes i juni og august.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder