Nyuddannede jurister til sagsbehandling af arbejdsskadesager

Vil du arbejde med erstatning inden for arbejdsskadesager? Er du handlekraftig, struktureret og god til at skabe overblik? Så er du en af de jurister, vi søger i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Hillerød.

Vil du dygtiggøre dig inden for juridisk sagsbehandling?
I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) sørger vi for, at borgerne i Danmark kan regne med en uafhængig og kvalificeret afgørelse, hvis de kommer til skade i forbindelse med deres job. 

Vi tager os af mere end 50.000 sager om året og bidrager til et moderne og trygt arbejdsmarked.

Vi er nu på udkig efter dig, der er nyuddannet jurist. Dig, der vil arbejde med konkret og kompleks sagsbehandling og dygtiggøre dig inden for dette juridiske håndværk. Du trives i et tværfagligt team, hvor vi med performancemålinger og benchmark holder fokus på, at vi arbejder effektivt og leverer den rette kvalitet i vores afgørelser.

Som jurist i AES bliver det dig, der: 

 • vurderer, om sagen er omfattet af lov om arbejdsskadesikring
 • indhenter relevante oplysninger for at kunne træffe korrekte, juridiske afgørelser 
 • træffer afgørelse om anerkendelse/afvisning
 • træffer afgørelse om de helbredsmæssige følger af en arbejdsskade (varig mén)
 • træffer afgørelse om de erhvervsmæssige konsekvenser af en arbejdsskade (erhvervsevnetab)
 • vejleder borgere og andre interessenter. 

Igennem vores interne Academy bygger vi videre på din uddannelse og giver dig solid oplæring og kompetencer inden for blandt andet:

 • Arbejdsskadeloven
 • Forvaltningsretten
 • Juridisk sagsbehandling
 • ”Kunsten” at skrive afgørelser
 • Compliance
 • At yde juridisk rådgivning og sparring til både kunder og medarbejdere.

Tag ”Er det en arbejdsskade?"-testen, og få indblik i nogle af de problemstillinger, du kan møde i sagsbehandlingen hos AES. Find testen her: https://re.ontame.io/6627806c722df  

Banker dit hjerte for sagsbehandling?
Du er nyuddannet Cand.jur eller Cand.merc.jur eller lige i starten af din karriere, og du vil dygtiggøre dig og dykke ned i juridisk sagsbehandling.

Du formår at skære oplysninger til og kommunikerer klart og tydeligt på skrift. Som person er du detaljeorienteret og kan vurdere hvilke oplysninger, der er tilstrækkelige, når du sidder over for store mængder af oplysninger i en sag. Og så kan du arbejde selvstændigt i et team, hvor vi sammen bidrager til at nå de fælles mål.

Som person er du beslutsom, når du skal træffe afgørelser, du er positiv i mødet med vores kunder og dine kolleger, og du er proaktiv i din opgaveløsning og kan lide at få noget fra hånden.

Som jurist i AES får du indflydelse på din egen karrierevej, og du vil få mulighed for at være med til at forme opgaver og forfølge dine interesser.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Som jurist i ATP bliver du en del af et fantastisk fællesskab af mere end 300 jurister på tværs af forskellige afdelinger og adresser i Aarhus, Allerød, Frederikshavn, Haderslev, Hillerød, Holstebro og Vordingborg.  

Du bliver en del af AES, hvor vi løser opgaver på et højt specialiseret niveau, der stiller store krav til både faglighed og menneskelighed, og du vil blive mødt af en forventning om at kunne tage ansvar og træffe svære beslutninger. Du er dog ikke alene om det – tæt sparring med læger og dygtige kolleger i Aarhus, Hillerød, Haderslev og Vordingborg sikrer, at dine afgørelser bliver truffet på det bedst mulige grundlag hver gang. 

Din leder er altid klar til at sparre med dig i hverdagen og forventer samtidig, at du tager ansvar og altid stræber mod at gøre dit bedste over for vores kunder og kolleger. Til gengæld får du en stilling, hvor du kan bidrage aktivt med forslag og ideer til optimering af processer og forretningsgange, som kan medføre øget performance og skabe værdi for vores kunder og kolleger.

Vi har plads til alle typer af jurister, for vi tror på, at en arbejdsplads i balance kræver diversitet og plads til den enkelte. Vi har en flad struktur, frihed og en fleksibilitetsordning. Hos os er der plads til, at du både kan give den en skalle i travle perioder og afspadsere i andre. De konkrete muligheder aftales i samspil med din leder.

Elsker du jura, og drømmer du om et arbejde med vigtige samfundsopgaver, så er AES et godt sted at starte din juridiske karriere.

=dig? Så send os dit motiverede CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende senest søndag den 16. juni. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen. 

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger.  

Vi behandler henvendelser løbende og forventer opstart i september. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp 

Forvent enkelte undervisningsdage på andre af ATP’s lokationer i forbindelse med din oplæring.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Nøks Katrine Frydensberg på tlf. 72 20 63 08 eller sektionschef Thomas Anker-Møller på tlf. 20 22 48 37.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid #premium

Mød en af dine juristkolleger i AES, Shadi, i videoen her: https://film.atp.dk/shadishka23-det-fede-ved-mit-job 
 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder