Nyuddannet jurist til ATP’s graduateforløb

Kan du omsætte lovgivning til løsninger og gøre det komplekse håndgribeligt? Er du nyuddannet, eller bliver du færdig med studierne til sommer? Så har vi drømmejobbet, en fastansættelse og en plads i ATP’s kommende graduateforløb.

Vil du levere løsninger til gavn for samfundet?
I ATP i Frederikshavn er vi netop nu på udkig efter en nysgerrig, nyuddannet cand.jur. eller cand.merc.jur.

Konkret er vi på udkig efter dig, der vil arbejde med en bred vifte af juridiske opgaver inden for området Pension & Arbejdsmarked, hvor vi kort fortalt, betjener arbejdsmarkeds parter og sikrer, at vi har et trygt og bæredygtigt arbejdsmarked i Danmark.

Som graduate forventer vi ikke, at du kender vores fagområder indgående fra start. Vi forventer til gengæld, at du medbringer en lyst til at lære og er klar på en masse faglige udfordringer. 

Hvis den del er på plads, så garanterer vi en næsten lodret læringskurve, der på sigt gør dig i stand til bl.a. at:

  • agere juridisk sparringspartner for dine kolleger
  • håndtere brud på GDPR
  • yde juridisk rådgivning indenfor fx ansættelsesret, Feriepenge, Indefrosne Feriemidler, virksomhedsoverdragelse, konkursret, overenskomstfortolkning og meget mere
  • træffe afgørelser i konkrete sager
  • vurdere indkomne stævninger i samarbejde med de øvrige jurister
  • arbejde med klagebehandling til både Ankestyrelsen og Ankenævnet for ATP.

Kan du gøre det komplekse forståeligt?
Du er nyuddannet eller er ved at færdiggøre din cand.jur. eller cand.merc.jur. 

Det er vigtigt, at du er interesseret i at arbejde med kompleks sagsbehandling, formår at skære oplysninger til og kan kommunikere klart og tydeligt på skrift.

Det er et plus, hvis du på studiet har beskæftiget dig med forvaltningsret, ferielovsområdet og/eller GDPR. Men! Det er ikke et krav. 

Det er vigtigere, at du har solide grundlæggende juridiske kompetencer, er god til at skabe relationer på tværs af forskellige faggrupper og vil være med til at formidle juridisk stof til samarbejdspartnere, der ikke er jurister. Det betyder også meget, at du er indstillet på at arbejde i en matrix organisation, hvor nogle kollegaer er fordelt på forskellige lokationer.

Vil du indgå i et unikt fællesskab?
Som graduate i ATP bliver du fastansat fra begyndelsen og deltager fra september i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt. Forløbet indeholder månedlige kurser, hvoraf hovedparten afvikles i Hillerød nord for København, og du må derfor på beregne en vis rejseaktivitet. Du kan læse mere om forløbet her: www.atp.dk/karriere/graduate-i-atp.

I den gamle toldbygning i Frederikshavn bliver du en del af Pension og Sikring, der består af 80 dygtige medarbejdere fordelt på tre sektioner. På lokationen i Frederikshavn er vores faglige baggrunde kunderådgivere med kontorbaggrund, 10 jurister, tre sektionschefer og en afdelingschef. 

Vi har en særlig opgaveportefølje, der giver os dyb viden om særligt det private arbejdsmarked på den ene side og danske lønmodtagere på den anden. 

Vi ser frem til at få dig med på holdet og byde dig varmt velkommen.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV
Send os en kort ansøgning, hvor du beskriver din motivation for at søge stillingen. Derudover skal vi også have dit CV og dine eksamenspapirer (hvis du først bliver færdig til sommer, er det dine hidtidige resultater, vi er interesserede i).  

Vi behandler henvendelser løbende.

ATP's næste graduateforløb har officielt opstart mandag den 2. september 2024, men der er mulighed for ansættelse og opstart tidligere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Lotte Emilia Hansen på mail: leh@atp.dk eller mobil 30 55 69 05.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder