Office 365 arkitekt til ATP Ejendomme

Kan du formidle IT på alle niveauer, er du udviklingsorienteret, og mestrer du Office 365-platformen til fingerspidserne? Til vores kontor i indre København søger vi en initiativrig kollega, der skal stå i spidsen for udvikling og drift af vores Office 365-platform og Microsoft Azure i tæt samarbejde med kollegerne i afdelingen. Du kommer til at fungere som faglig teamleder og vil have ansvaret for såvel administration som support både i og uden for afdelingen. Stillingen indebærer derfor undervisning og workshops, hvor du deler ud af din ekspertise og lærer fra dig om porteføljens funktioner og muligheder. Du bliver en del af vores IT-afdeling, som består af en IT-driftschef, en digital projektleder, en IT-supporter, en systemejer og en projektkoordinator. Stillingen er nyoprettet, hvorfor du vil få rig mulighed for selv at være med til at præge den og dine opgaver.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Understøtte brobygning mellem teknik og bruger
  • Implementering af politik, IT og sikkerhedsstrategier
  • Procesoptimering inden for onboarding og offboarding af medarbejdere
  • Interviews og workshops, herunder design/afvikling på alle niveauer
  • Rapportering til audit, change management
  • Intune/autopilot, herunder deploy af internt og eksternt software
  • Sikkerhed og governance via Endpoint Security/Microsoft 365 security and compliance
  • Administration af Sharepoint, Teams og Exchange

Brænder du for udvikling og support?

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for f.eks. IT eller som ingeniør samt solid erfaring fra en lignende stilling. Det vil sige, at du har erfaring med at udvikle og drifte Office 365-platformen og sikre optimal forankring på tværs af organisationen. Du er selvkørende, motiverende og rummer stærke formidlingsevner, som du bruger, når du underviser og supporterer. Du har en solid digital grundviden, er nysgerrig og finder glæde i at holde dig opdateret og tilegne dig ny viden inden for dit felt for konstant at hæve barren. Som Office 365 arkitekt får du en bred kontaktflade organisatorisk, hvorfor vi forventer, at du er god til at opbygge relationer og trives med samarbejde på tværs af afdelinger og fagligheder. Kan du PowerShell, er dette en fordel.

Vil du være en del af en organisation i forandring?

ATP Ejendomme er en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje i ind- og udland, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 100 specialister inden for byggeri, investering og service. Vi er for tiden i gang med en transformation, hvor mange ting er i spil, derfor skal du synes, at forandring er spændende og kunne lide at bidrage til processen.

=dig? Så send en ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning inden den 28. august. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-driftschef Nicolai Ek Thiemann på tlf. 20 14 36 59.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe