Operations Flow Specialist til IT

Har du erfaring med IT-drift og driftsplanlægning? Trives du med at løse problemer ift. driftsarbejde? Og vil du være en del af en prisvindende IT-arbejdsplads? Så er det dig, vi søger.

Vil du bidrage til, at vores systemer og drifts-flow kører stabilt?
I rollen som Operations Flow Specialist bliver dit primære ansvar at sikre, at vores systemer og drifts-flow kører stabilt, og ved driftsforstyrrelser er det dit ansvar at løse problemerne hurtigt og effektivt for afdelingen ”Pensions & Investments”, så den normale service for medarbejderne der genoprettes hurtigst muligt.

Jobbet vil skifte mellem faste daglige opgaver, stille perioder – hvor alle systemer kører uden problemer – og mere travle tidspunkter, hvor mange opgaver skal løses.

Konkret bliver det dine arbejdsopgaver at:

  • overvåge, at batchjob kører normalt
  • sikre, at aftalte dataleverancer kommer på plads
  • fejlregistrere, fejlrette og følge op på fejl i samarbejde med kolleger
  • udarbejde information om og rapportere på driftsstatus.

Det er centralt, at du trives med skiftende arbejdstider, da vi arbejder efter en turnusvagtplan, hvor arbejdstiderne skifter.

Har du relevant erfaring?
Du kommer med en relevant IT-uddannelse, og så har du erfaring med IT-drift og/eller driftsplanlægning.

Desuden er det væsentligt, at du har:

  • erfaring med workflow scheduling og batchafvikling som f.eks. TWS, Control-M eller lign.
  • forståelse for Managed File Transfer (MFT)-systemer
  • erfaring med brug af certifikater til at skabe sikre forbindelser med dataleverandører.

Har du kendskab til SAP Information Delivery Portal (IDP), ETL og data integration samt SimCorp Dimension er det en fordel.

For at lykkes i jobbet er det centralt, at du kan bevare overblikket i travle situationer samtidig med, at du formår at holde alle interessenter informeret undervejs. Du finder det vigtigt at løse problemer i god kvalitet og til den aftalte tid, og så falder det dig naturligt at afslutte dine opgaver og dokumentere dit arbejde.

Det er desuden en forudsætning, at du behersker både mundtlige og skriftlige dansk- og engelskkundskaber.

Vil du være en del af en prisvindende IT-arbejdsplads?
I ATP har vi ambitionen om at være et fagligt fyrtårn inden for digitalisering. Vi er mere end 500 IT-, digitaliserings- og dataspecialister, der står bag nogle af landets vigtigste systemer. Vi arbejder for et effektivt velfærdssystem og for at gøre det så nemt og enkelt som muligt at være dansker.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen i vores IT-organisation, der de seneste fire år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til hurtigst muligt.

Vi behandler henvendelser løbende og fjerner opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.  

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Von Backhaus Bjufstrøm på tlf. 2051 9150 eller mail jbj@atp.dk.

 

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder