Operations Flow Specialist til at sikre stabil drift i vores pensions- og investeringsforretning

Vil du gøre en forskel i krydsfeltet mellem IT og finans i en organisation med fokus på bæredygtighed og samfundsansvar? Kan du sikre, at vores systemer og drifts-flow kører stabilt? Og har du et godt overblik i travle situationer? Så er det dig, vi søger.

Vil du bidrage til, at vores handelssystemer og drifts-flow kører stabilt? 
I ATP står vi bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter og stiller høje krav, når det handler om at beskytte borgernes data og sikre kritiske systemer for vores pensions- og investeringsforretning. Og her kommer du ind i billedet.

I rollen som Operations Flow Specialist bliver dit primære ansvar at sikre, at vores systemer og drifts-flow kører stabilt. Ved driftsforstyrrelser er det også dit ansvar at løse problemerne hurtigt og effektivt for vores pensions- og investeringsforretning, så den normale service for medarbejderne genoprettes hurtigst muligt. 

Jobbet vil skifte mellem faste daglige opgaver, stille perioder - hvor alle systemer kører uden problemer - og mere travle tidspunkter, hvor mange opgaver skal løses.

Konkret bliver det dine arbejdsopgaver at:

  • overvåge, at batchjob kører normalt
  • sikre, at aftalte dataleverancer kommer på plads
  • fejlregistrere, fejlrette og følge op på fejl i samarbejde med kolleger
  • udarbejde information om og rapportere på driftsstatus.

Det er centralt, at du trives med skiftende arbejdstider, da vi arbejder efter en turnusvagtplan, hvor arbejdstiderne skifter. 

Kan du bevare overblikket i travle situationer? 
Du kommer med en relevant IT-uddannelse, og måske har du erfaring med IT-drift og/eller driftsplanlægning. Det vigtigste er dog, at du er lærenem, serviceminded og kan bevare overblikket i pressede situationer. 

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har: 

  • erfaring med workflow scheduling og batchafvikling som f.eks. Tivoli Workload Scheduler (TWS)
  • forståelse for Managed File Transfer (MFT)-systemer
  • erfaring med brug af certifikater til at skabe sikre forbindelser med dataleverandører
  • erfaring med SimCorp Dimension
  • forståelse for Extract, Transform, Load (ETL) og data integrationssystemer
  • kendskab til SAS Iinformation Delivery Portal (IDP).

For at lykkes i jobbet er det centralt, at du formår at holde alle interessenter informeret undervejs. Du finder det vigtigt at løse problemer med høj kvalitet og til den aftalte tid, og så falder det dig naturligt at afslutte dine opgaver og dokumentere dit arbejde. Du er en holdspiller, som bakker op om dine kolleger og rækker ud, når du har brug for hjælp.

Det er desuden en forudsætning, at du behersker både mundtlige og skriftlige dansk- og engelskkundskaber. 

Vil du være en del af en prisvindende IT-arbejdsplads?
I ATP har vi ambitionen om at være et fagligt fyrtårn inden for digitalisering og teknologi. Vi er mere end 500 IT-, digitaliserings- og dataspecialister i området Digital Solutions, som du bliver en del af. Vi står bag nogle af landets vigtigste systemer og arbejder for et effektivt velfærdssystem og for at gøre det så nemt og enkelt som muligt at være dansker.

I Digital Solutions arbejder vi i fem enheder; Data, Delivery, Development, Technology og Operations, som du bliver en del af. Du kan læse mere om Digital Solutions her: https://www.atp.dk/digital-solutions 

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen i vores IT-organisation, der de seneste fire år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til hurtigst muligt.

Vi behandler henvendelser løbende og fjerner opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.  

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob von Backhaus Bjufstrøm på tlf. 2051 9150 eller mail jbj@atp.dk. 

#LI-hybrid

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder