Operations Specialist til at sikre stabil it-drift i vores pensions- og investeringsforretning

Vil du gøre en forskel i krydsfeltet mellem it og finans i en organisation med fokus på bæredygtighed og samfundsansvar? Kan du sikre, at vores systemer og drifts-flow kører stabilt? Og har du et godt overblik i travle situationer? Så er det måske dig, vi søger.

Vil du bidrage til, at vores handelssystemer og drifts-flow kører stabilt? 
I ATP står vi bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter og stiller høje krav, og her kommer du ind i billedet.

I rollen som Operations Specialist bliver dit primære ansvar at sikre, at vores systemer og drifts-flow kører stabilt. Ved driftsforstyrrelser er det dit ansvar sammen med andre kolleger at løse problemerne hurtigt og effektivt for vores pensions- og investeringsforretning, så den normale service for medarbejderne genoprettes hurtigst muligt. 

Jobbet vil skifte mellem faste daglige opgaver, stille perioder - hvor alle systemer kører uden problemer - og mere travle tidspunkter, hvor mange opgaver skal løses.

Konkret bliver det dine arbejdsopgaver at:

 • overvåge, at batchjob kører normalt
 • sikre, at aftalte dataleverancer kommer på plads
 • fejlregistrere, fejlrette og følge op på fejl i samarbejde med kolleger
 • udarbejde information om og rapportere på driftsstatus
 • medvirke til at finde årsagerne til driftsforstyrrelser og at forhindre, at de samme fejl sker igen.

Du kommer til at arbejde i hjertet af en af Danmarks største finansielle virksomheder. Det vil være et krav, at du trives med skiftende arbejdstider, da vi arbejder efter en turnusvagtplan, hvor arbejdstiderne varierer. Typisk er arbejdstiden mellem 07.00 og 16.00, men der vil være afvigelser fra dette.

Kan du bevare overblikket i travle situationer? 
Du kommer måske med relevant it-erfaring eller erfaring fra den finansielle branche, Måske har du erfaring med it-drift og/eller driftsplanlægning, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du er mødestabil, har flair for it, er lærenem, serviceminded og kan bevare overblikket i pressede situationer. 

I dagligdagen lægger du vægt på at yde en god service og hjælpe dine kolleger. Det hjælper at have et logisk mindset, så du let kan gennemskue afhængigheder mellem de forskellige jobs.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har: 

 • erfaring med workflow scheduling og batchafvikling som f.eks. Tivoli Workload Scheduler (TWS)
 • forståelse for Managed File Transfer (MFT)-systemer
 • erfaring med brug af certifikater til at skabe sikre forbindelser med dataleverandører
 • erfaring med SimCorp Dimension, SAS, Oracle, Python eller Informatica
 • forståelse for Extract, Transform, Load (ETL) og data integrationssystemer
 • kendskab til SAS Iinformation Delivery Portal (IDP).

For at lykkes i jobbet er det centralt, at du formår at holde alle interessenter informeret undervejs. Du finder det vigtigt at løse problemer med høj kvalitet og til den aftalte tid, og så falder det dig naturligt at afslutte dine opgaver og dokumentere dit arbejde. Du er en holdspiller, som bakker op om dine kolleger og rækker ud, når du har brug for hjælp.

Det er desuden en forudsætning, at du behersker både mundtlige og skriftlige dansk- og engelskkundskaber. 

Vil du være en del af Pensions & Investments?
Du bliver en del af teamet P&I Data, som hører til pensions- og investeringsforretningen (P&I) i ATP. Her arbejder vi med ATP Livslang Pension, der er en kollektiv ordning med mere end 5 mio. medlemmer og en pensionsformue på mere end 600 mia. kr. Vores opgave er at sikre gode, stabile pensioner, så danskerne har lidt mere at leve for den dag, de går på pension.

P&I Data er en del af P&I Business Support. Hos os får du en hverdag, hvor du hurtigt kommer til at arbejde helt tæt på de forskellige afdelinger på tværs af investeringsforretningen. Vi vil nemlig ikke nøjes med at sidde i et hjørne og sikre, at driften kører igennem ud fra en liste med krav.

Vi garanterer en hverdag, der er præget af høj faglighed og god humor, hvis vi selv skal sige det. Vi har højt til loftet, frihed under ansvar og en uformel omgangstone. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende hurtigst muligt. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart snarest muligt. 

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of P&I Data Steen Vittrup på tlf. 20 51 90 16 eller srv@atp.dk. Har du spørgsmål i uge 28 og 29 er du velkommen til at kontakte Senior Data Manager Søren Granlund Clausen på tlf. 30 36 99 67 eller socl@atp.dk.

#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende. 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder