Papyrusudviklere med Object Space-erfaring til IT

I ATP er vi årligt i kontakt med knap halvdelen af alle danskere. Det stiller store krav til vores arbejde med digital kommunikation. I vores IT-organisation er vi fem specialister inden for Papyrusområdet, der arbejder med at udvikle, supportere og vedligeholde kommunikations- og procesplatformen ISIS Papyrus. Vores opgavepalette vokser, og derfor er vi løbende på udkig efter nye kolleger.

Er du en af vores nye kolleger?
Hvis du har erfaring med Papyrus Object Space, så har vi et jobtilbud i et Papyrus-setup, som du ikke finder andre steder. I ATP kommer du til at indgå i et særligt fagligt fællesskab, hvor du kan sparre med andre dygtige Papyrus-udviklere, når det drejer sig om at finde de bedste løsninger inden for dokumenthåndtering. 

Lyder det som noget for dig? Og vil du lave løsninger, der har stor betydning ude i samfundet?

Kontakt vores eksterne rekrutteringspartner Per Henriksen på ph@needconsult.dk, hvis du vil høre mere om jobbet.

Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads?
I ATP er vi over 300 IT-specialister, der arbejder med at udvikle, implementere og optimere nogle af landets vigtigste digitale systemer.

Vores opgavepalette er bred, og vi betros løbende nye opgaver – fx når ny lovgivning vedtages, og systemer skal bygges op eller om. Da der skulle udbetales indefrosne feriemidler, var det fx her i ATP, at vi på tre måneder skulle bygge en løsning, der endte med at udbetale 50 mia. kr. til mere end 3 millioner danskere.

Vi tilbyder dig frihed og medbestemmelse til at gøre det, du er bedst til. Du står aldrig alene, men er omringet af dygtige kolleger, der er klar til at diskutere udfordringer og give dig faglig sparring. I ATP er barren sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen i vores IT-organisation, der i 2019 og 2020 har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

Du kan læse mere om vores IT-organisation her.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder