Portfolio Manager til Team Investment Strategy i en af Europas største pensionskasser

Vil du skabe det bedst mulige afkast? Vil du arbejde med investeringsstrategien for en af Europas største pensionskasser? Og kan du kommunikere komplekst stof præcist? Så er du den porteføljemanager, vi søger.

Kan du analysere vores investeringsstrategi? 
I Team Investment Strategy har vi ansvaret for arbejdet med ATP’s overordnede investeringsstrategi og implementeringen af den gennem vores investeringsprocesser. 

Vi etablerer grundlaget for de strategiske beslutninger, der træffes omkring ATP’s investeringer og sikrer, at beslutninger og processer evalueres og formidles internt og eksternt. Samtidig udvikler vi ATP’s faktorbaserede investerings- og risikoforståelse og sørger for, at pensions -og investeringsforretningen forsat kan være et globalt fyrtårn indenfor pensionsinvestering.

Og nu er vi på udkig efter en erfaren Portfolio Manger.

Helt konkret bliver dine primære opgaver at:

  • udarbejde analyser omkring porteføljekonstruktion - herunder samspillet mellem likvide og illikvide aktivklasser.
  • videreudvikle (i Python) vores dashboard, der sikrer løbende passende og relevant overblik over investeringsporteføljen.
  • bidrage til kommunikationen med interne og eksterne stakeholders - fx vores årlige Investeringsstrategi mod ATP's bestyrelse.

Har du ambitioner og faglig dybde?
Du har flere års erfaring og stor faglig dybde inden for finansiering og økonomi. Du har en kandidat i økonomi/finansiering - gerne også Ph.d. i samme emne. Du er også god til at programmere og har løbende anvendt Python til analyser og udvikling af værktøjer.

Vi leder efter dig, der kommer med et højt fagligt ambitionsniveau og en evne til løbende at skabe overblik over kompleksitet. Du er drevet af at kommunikere komplekse problemstillinger enkelt og præcist – både i præsentationer og på skrift.

Vil du arbejde for en af Europas største pensionskasser?
Team Investment Strategy er en del af ATP’s Pensions & Investments (P&I). Her arbejder vi med ATP Livslang Pension, der er en kollektiv ordning med 5 mio. medlemmer. Vi forvalter en formue på mere end 600 mia. kr. og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til vores medlemmer. Vores opgave er at sikre gode, stabile pensioner, så danskerne har lidt mere at leve for den dag, de går på pension.

I P&I er vi cirka 150 kolleger, og du bliver en central del af investeringsafdelingen, hvor du vil arbejde tæt sammen med mange teams på tværs af P&I – også med ATP’s investeringsdirektør. 

Du får plads i et videnstungt team, hvor vi er fem kolleger, og hvor faglig sparring er en del af hverdagen. Vi har en uformel tone og en flad struktur, hvilket betyder at dit bidrag er synligt.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk tryghed for alle danskere – hele livet. 

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende senest søndag den 16. juni. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Investment Strategy, Allan Sall Tang Japhetson på tlf. 40 79 00 88 eller mail atj@atp.dk. 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid 

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder