Proceskonsulent til udvikling af systemer

Har du øje for detaljer, kvalitet og den gode proces? Og vil du hjælpe os med implementering og optimering af systemerne i en ny myndighed? Så er du måske den proceskonsulent, vi søger i Seniorpension.

Er du i stand til at tegne den gode proces?
Seniorpension er en relativ ny myndighed, som siden 2021 har været administreret af ATP. Netop nu er vi på udkig efter en kollega, der vil være med til at optimere processer og løse udviklingsopgaver til gavn for nedslidte borgere på tværs af landet, der nærmer sig folkepensionsalderen.  

Konkret bliver det dig, der:

  • bidrager til udviklingen og optimeringen af vores systemer – særligt vores fælles IT-system og telefonsystem, som vi dagligt bruger i vores arbejde
  • bistår med støtte til ledelsen i forbindelse med udviklingsprojekter
  • kravspecificerer nye støttesystemer
  • undersøger automatiseringsmuligheder på baggrund af vores tilgængelige data og dit blik for processer.

Kan du gøre gode ting endnu bedre?
Du har erfaring fra en lignende stilling og solide færdigheder, når det drejer sig om at forstå systemer, optegne den gode proces og kvalitetssikre løsninger.

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.merc., cand.it eller lignende, men det er ikke et krav.

Som person er du drevet af det enkle og effektive og motiveres af en hverdag med skiftende opgaver.

Vil du arbejde med en vigtig samfundsopgave?
Seniorpension er en ordning, der er målrettet nedslidte borgere, som nærmer sig folkepensionsalderen. I Seniorpension modtager vi ansøgninger, foretager arbejdsevnevurderinger og træffer afgørelser om seniorpension.

Du vil indgå i en gruppe af forretningsspecialister med fagligt forskellige baggrunde. Vi interesserer os for dine ønsker til faglig og personlig udvikling, og hos os er du selv med til at sætte retning for, hvilken vej, din udvikling skal gå.

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

Seniorpension er en selvstændig myndighed under ATP, der er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest lørdag d. 4. juni.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart i september.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Casper Colstrup Sommer på tlf. 2463 6883 eller mail cacs@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder