Product Owner til udvikling af ATP’s arbejdsmarkedsordninger

Kan du afdække behov og prioritere opgaver? Vil du arbejde på tværs af en kompleks organisation, hvor du håndterer en bred gruppe af stakeholders? Så er det dig, vi mangler i vores agile setup i Pension & Sikring, hvor vi bl.a. udvikler på arbejdsmarkedsordninger som fx Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag, Barsel.dk og Lønmodtagernes Feriemidler.

Kan du udvikle processer og prioritere en travl back-log?
I Pension & Sikrings Agile Release Train (P&S-ART’en) har vi ansvaret for forretningsudvikling og kundedrift, når det drejer sig om de mange arbejdsmarkedsordninger, ATP administrerer på vegne af arbejdsmarkedets parter og staten. I øjeblikket er vi på udkig efter en Product Owner, der kan være med fra idé til implementering.

Vi søger dig, der definerer, prioriterer og sikrer fremdrift i opgaverne. Du faciliterer og får de nødvendige input fra forskellige faggrupper i huset, fra specialister, der har særlig viden inden for området, eller blandt de kolleger, der skal bruge løsningen efterfølgende.

Du kommer til at agere både proceskonsulent, forretningsudvikler og problemknuser. Organisatorisk bliver du ansat i P&S Forretningsudvikling med 37 Product Owners, forretningsanalytikere og kommunikationskonsulenter, der alle arbejder i et team i ART’en fuld tid.

Er du god til at bevare overblikket?
Vi forestiller os, at du i dag sidder i en stilling som fx Product Owner, Business Analyst, projektleder, specialkonsulent eller uformel leder i andet regi. 

Du har en kandidatgrad, relevant erhvervserfaring og en nysgerrighed, som du bringer i spil, når det drejer sig om at forstå processer i forretningen, kollegernes udfordringer og de krav, vores løsninger skal imødekomme.

Derudover er det centralt, at du:

  • kan agere i forandring og bevare overblik
  • formår at udfordre og identificere ineffektive forretningsgange
  • har kompetencerne til at gøre det komplekse forståeligt, når du formidler (både mundtligt og på skrift).

Vil du sætte dit præg på centrale samfundsopgaver?
I Pension & Sikring bliver du en del af ATP’s Administrationsforretning. Du indgår i P&S Forretningsudvikling i Allerød og får en hverdag i et agilt-setup med 5 teams, der hver især har et primært ansvar for en af de ordninger, som ART'en leverer opgaver og løsninger til.

Vi tilbyder en stilling, hvor du får stort fagligt ansvar for både strategi- drifts- og udviklingsopgaver. Vi arbejder med opgaver, som har stor betydning for samfundet, og du får i samspil med direktørgruppen i P&S mulighed for at bringe din viden og ekspertise i spil overfor vores opdragsgivere.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

=dig? Så send en ansøgning
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest søndag d. 3. juli. Vi afholder i udgangspunktet samtaler i uge 27-28. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Kristine Fredriksen på tlf. 4147 3049 eller krfr@atp.dk. 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder