Projektchef til ATP Ejendomme

Har du solid erfaring med projektledelse, og vil du stå i spidsen for store, komplekse byggeprojekter i og omkring København? Vi søger en erfaren kollega, der kan lede og drive spændende ombygninger og nybyggerier til både bolig og erhverv. Som projektchef er det dig, der forhandler aftaler med rådgivere og entreprenører, ligesom du foretager fornuftige, økonomiske dispositioner. Under udførelsesfasen er du den primære kontakt til vores kunde, og du er derfor med til at sikre, at deres forventninger indfries på bedste vis.

Du bliver en del af en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje i ind- og udland, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. Organisatorisk vil du indgå i vores afdeling Byggeteknisk ejendomsudvikling, der består af seks ambitiøse og kompetente medarbejdere. Vores omgangstone er uformel, og vi lægger stor vægt på åbenhed og sammenhold, der begge er en del af vores værdisæt.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Ansvarlig for anlægsøkonomi, tidsplanlægning, udbuds- og entrepriseform samt projektorganisering
  • Bindeled mellem projektets interne og eksterne parter
  • Lede og sikre implementering af risk management processe
  • Sikre implementering af ESG-strategien og ambitioner i alle projektets faser
  • Bistå kolleger i andre afdelinger med input og sparring i udviklingsprocesser for eksempel i forbindelse med ideoplæg og lokalplanprocesser, vurdering af bygge- og installationstekniske udviklingspotentialer, driftsoptimering og budgetoverslag

Brænder du for projektledelse og komplekse byggerier?

Vi forestiller os, at du har en baggrund som arkitekt, bygningskonstruktør eller ingeniør og mere end 10 års projektledelseserfaring fra byggebranchen. Har du været i både rådgiver- og entreprenørbranchen, er dette en fordel. Du har et godt købmandskab og sætter en ære i at opnå det optimale resultat inden for kombinationen af pris, tid og kvalitet. Vi lægger vægt på gode relationer til offentlige instanser, vores samarbejdspartnere og kunder, hvorfor det er en forudsætning, at du er god til at kommunikere og er orienteret mod det løsningsorienterede, gode samarbejde såvel internt som eksternt. Din arbejdsform er engageret, konstruktiv og imødekommende, ligesom du er god til at holde hovedet koldt, når det går stærkt. Desuden betragter du det at tage ansvar for dine opgaver og dit team, som en selvfølge.

Vil du udvikle dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner?

Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 100 specialister inden for byggeri, investering og service. Vi er for tiden i gang med en transformation, hvor mange ting er i spil, derfor skal du synes, at forandring er spændende og kunne lide at bidrage til processen.

=dig? Så send en ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning inden den 4. november 2020. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Esper Christophersen på tlf. 51 80 96 30.
 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe