Projektleder til Corporate Social Responsibility (Barselsvikariat)

Har du styr på CSR? Kan du gøre ambitioner til konkrete initiativer? Er du strategisk tænkende, og får du energi af at levere resultater? Så er du måske vores nye kollega til jobbet som CSR-projektleder i ATP’s Koncernkommunikation.

Vil du være med til at forme ATP’s CSR-arbejde og være tovholder på projekter på tværs af koncernen?
I ATP er vi på udkig efter en projektleder til et barselsvikariat på 12 måneder. Dig der er motiveret af sammenhængen mellem forretning og CSR. Både i forhold til den grønne dagsorden, mangfoldighed, diversitet og governance.

Du får ansvaret for at koordinere, drive og følge op på ATP’s interne CSR-aktiviteter og bidrage til at gøre vores ambitioner til konkrete målsætninger for bæredygtighed. Alt dette i tæt samarbejde og dialog med afdelinger på tværs af organisationen og den ansvarlige koncerndirektør.

Konkret bliver dine opgaver bl.a. at:

  • udarbejde, strukturere og drive tværgående aktiviteter og strategiske tiltag i organisationen
  • realisere transformationer af strategisk betydning i forretningen
  • holde dig orienteret om, hvad der sker på området udenfor ATP.

Har du styr på bæredygtighedsmål, klimahandlingsplaner og forandringsledelse?
Du har en relevant uddannelse og erfaring med projektledelse gerne inden for grøn omstilling og bæredygtighed. Dine kommunikative færdigheder er solide i både skrift og tale, og du formår at skabe overblik og sammenhænge.

Du forstår kompleksiteten i CSR/bæredygtighed på tværs af forskellige funktioner og kulturer og har kendskab til certificeringer og standarder vedr. sociale forhold samt klima og miljømæssige forhold. Du har gode relationelle kompetencer og formår at skabe følgeskab og få parter til at mødes omkring fælles beslutninger – også når de er svære.

Vil du være med til at værne om ATP’s brand?
Du bliver en del af Koncernkommunikation i Hillerød, hvor vi tager os af intern og ekstern kommunikation, branding, pressearbejde og CSR. Vi er en gruppe på 18 kolleger i form af specialister inden for webkommunikation, pressehåndtering, kommunikationstræning og grafisk design.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest torsdag d. 30. september.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte koncerndirektør, Annemette Moesgaard, på tlf. 6080 9147.

Vi opfordrer alle til at søge uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, religion eller alder. Vi afholder løbende samtaler og ønsker opstart hurtigst muligt.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder