Regnskabsmedarbejder til Finance Support

Vil du være med til at kvalitetssikre millioner af regnskabstransaktioner? Har du solid erfaring med de klassiske regnskabsdiscipliner? Så er det dig, vi søger.

Sikrer du orden i regnskabet?
Finance Support er en del af ATP’s Koncernøkonomi, og her er vi på udkig efter en ny kollega. En erfaren regnskabsmedarbejder, der selvstændigt kan sikre korrekt regnskabsopfølgning inden for udvalgte områder i ATP’s forretning.

Du bliver en del af maskinrummet ift. den økonomiske drift i ATP. Du får 17 dygtige kolleger og indgår i en sektion, hvor vi løfter i flok og:

  • samarbejder bredt med vores kollegaer i bl.a. Kundeservice og Data Governance, så vi sikrer gode oplevelser for borgere, virksomheder og offentlige myndigheder
  • månedligt afstemmer og overvåger mere end 2000 konti og sørger for indberetning og betalinger til SKAT, opkrævning af stat og kommuner mm.
  • sikrer kvaliteten af de millioner af regnskabstransaktioner, der genereres i ATP og inden for de ordninger, ATP administrerer.

Er du systematisk i din tilgang til opgaver?
Du er uddannet inden for økonomi fx HHX meget gerne suppleret med en Merkonom, HD eller lignende. Du har sandsynligvis 5 års erfaring fra et lignede job. Men det vigtigste er, at du har styr på de klassiske regnskabsdiscipliner og vil arbejde med komplekse sammenhænge i store datamængder og systemer.

Du er en habil bruger af Excel, og så er det en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med SAP eller Navision.

Som person er du struktureret, grundig og kvalitetsbevidst. Du er initiativrig, får tingene til at ske i en travl hverdag og tager ejerskab i samarbejdet på tværs af huset.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Som en del af Finance Support indgår du i ATP’s Koncernøkonomi – en afdeling med mere end 70 medarbejdere. Vi tilbyder udfordrende opgaver og gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Som ATP-ansat bliver du en del af en koncern, hvor vi sikrer gode, stabile pensioner, så danskerne har lidt mere at leve for den dag, de går på pension. Derudover sørger vi for udbetaling af en række velfærds- og sikringsydelser. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, kommer fra ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning og dit CV senest torsdag d. 17. juni. Vi behandler ansøgningerne løbende frem til ansøgningsfristen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Gitte Nielsen på tlf. 2963 7775 eller gn@atp.dk

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder