Revisor til Intern Revision

Er du en dygtig revisor, der gerne vil bidrage til revisionen af Danmarks største pensions- og sikringsselskab? Så er det dig, vi søger.

Vil du arbejde inden for et område med stor ledelsesmæssig bevågenhed?
Som en del af udviklingen i Intern Revision i ATP er vi på udkig efter en ny kollega. Dig, der vil tage del i implementeringen af vores strategi, herunder eksekveringen af den risikobaserede revisionsplan, der er aftalt med ATP’s direktion, revisionsudvalg og bestyrelse.

Du trives med selvstændighed og kan planlægge, udføre og rapportere på de udførte opgaver, hvad enten de er finansielle eller operationelle.

Du er ambitiøs, vil arbejde med flere forskellige revisionsopgaver og kommer i det daglige til at bidrage inden for et eller flere af nedenstående områder:

  • Kontrolbaseret operationel revision af koncernens processer.

  • Finansiel revision af koncernens årsregnskaber samt årsregnskaber for en række af de ordninger, ATP administrerer.

  • Juridisk-kritisk revision og forvaltningsrevision af de velfærdsordninger ATP administrerer.

  • Dataanalyse.

  • Udvikling af vores revisionsproces og -metode.

Du får en høj grad af medindflydelse på dine opgaver, og du er selv med til at påvirke retningen af din karriere og udvikling alt efter, hvor dine interesser og kompetencer ligger. Det kan fx være inden for revision af ejendomme, tværgående kontrolprocesser og/eller procesrevision af offentlige ordninger eller lignende.

Din løbende udvikling sikres både på opgaverne, men også ved de årlige efteruddannelsestimer, der er en fast del af Intern Revisions udviklingsprogram.

Har du erfaring fra et større revisionshus?
Vi forestiller os, at du har 3-5 års revisionserfaring fra et af de større revisionshuse. Du er formentlig cand.merc.aud, men det kan også være, at du er godt i gang med uddannelsen. Det vigtigste er, at dine revisionsmæssige kompetencer er i top, både praktisk og teoretisk, og at du har arbejdet med kontrolbaseret revision.

ATP er en stor og spændende organisation, og du vil møde forskellige typer af opgaver i et miljø, hvor to dage ikke er ens. Du skal derfor trives med at kaste dig ud i nye områder. Vi sørger for at støtte dig i din udvikling og bygge ovenpå de gode revisionsmæssige kompetencer, du allerede har.

Som person er du serviceminded og god til at kommunikere med dine interessenter.  Du er den, der går metodisk til dine opgaver, sikrer fremdrift og kan håndtere deadlines.

Vil du udvikle dig i en af Europas største pensionskasser?
Som en del af Intern Revision indgår du i en ambitiøs revisionsafdeling, der består af 11 dygtige medarbejdere. Vores opgaver er mange- og forskelligartede og omfatter revision af operationelle processer, investeringer og risikostyring, hensættelser, revision af årsrapporter samt IT-revision og offentlig revision.

Vi tilbyder et udfordrende job i en virksomhed, hvor vi har høje ambitioner, når det gælder faglighed, og når det handler om godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver en fleksibel organisation med plads til den enkelte - og det har vi.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest torsdag d. 20. maj. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte revisionschef Christoffer Max Jensen på tlf. 2112 5241 eller mail cxj@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder