Revisor til Intern Revision

Vil du bidrage til revisionen af Danmarks største pensions- og sikringsselskab og arbejde med en opgavebredde, som du ikke finder andre steder? Så er det dig, vi søger.

Vil du arbejde inden for et område med stor ledelsesmæssig bevågenhed?
I Intern Revision er vi på udkig efter en kollega, der vil arbejde i en revisionsafdeling, hvor opgaverne er mangeartede, og to dage sjældent er ens.

Som vores nye revisor vil du bl.a. komme til at arbejde med:

  • kontrolbaseret operationel revision af koncernens processer
  • juridisk-kritisk revision og forvaltningsrevision af de velfærdsordninger ATP administrerer
  • finansiel revision af koncernens årsregnskaber samt årsregnskaber for en række af de ordninger, ATP administrerer
  • udvikling af vores revisionsproces og -metode.

Vi har korte beslutningsveje og tilbyder et job, hvor du får høj grad af medindflydelse på dine opgaver. Du er selv med til at påvirke retningen af din karriere og udvikling alt efter, hvor dine interesser og evner ligger. Det kan fx være inden for revision af ejendomme, tværgående kontrolprocesser, compliance- og procesrevision af offentlige ordninger eller lignende.

Din løbende udvikling sikres dels på opgaverne - men også ved de årlige efteruddannelsestimer, der er en fast del af vores udviklingsprogram.

Har du tjek på kontrolbaseret revision?
Vi forestiller os, at du har 3-6 års frisk revisionserfaring (sandsynligvis fra et af de større revisionshuse og/eller en større intern revisionsafdeling).

Du er formentlig cand.merc.aud., men det kan også være, at du er godt i gang med uddannelsen. Det vigtigste er, at dine revisionsmæssige færdigheder er i top, både praktisk og teoretisk, og at du har arbejdet med kontrolbaseret revision.

Som person er du serviceminded og god til at kommunikere med dine interessenter. Du går metodisk til dine opgaver, sikrer fremdrift og kan håndtere deadlines.

ATP er en særlig størrelse, og som revisor finder du ikke andre organisationer med en opgavebredde som den, du finder her. Det er derfor vigtigt, at du trives med at kaste dig ud i nye områder. Vi sørger for at støtte dig i din udvikling og bygge ovenpå de gode revisionsmæssige færdigheder, du allerede har.

Vil du udvikle dig i en af Europas største pensionskasser?
Som en del af Intern Revision indgår du i afdeling, der består af 11 dygtige medarbejdere. Vores opgaver omfatter bl.a. revision af operationelle processer, investeringer og risikostyring, hensættelser, revision af årsrapporter samt IT-revision og offentlig revision.

Vi tilbyder et udviklende job i en virksomhed, hvor barren er sat højt, når det gælder faglighed, og når det handler om godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver en fleksibel organisation med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 15. august. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte revisionschef Christoffer Max Jensen på tlf. 2112 5241 eller mail cxj@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder