Revisorer til Intern Revision

Vil du sætte dit præg på revisionsprocesserne i Danmarks største pensions- og sikringsselskab, hvor vi har mere end 850 mia. kr. under forvaltning og årligt udbetaler omkring 250 mia. kr. i velfærds- og sikringsordninger? Har du høj faglighed og store ambitioner? Så er du en af de revisorer, vi leder efter.

Har du øje for governance, risikostyring og intern kontrol?
I Intern Revision har vi lagt en ny strategi for, hvordan den Interne Revision fremadrettet skal se ud i ATP. Som en del af udviklingen er vi nu på udkig efter kolleger, der vil være en del af vores ambitiøse team.

Vi søger dig, der vil tage del i implementeringen af den nye strategi, herunder eksekveringen af den risikobaserede revisionsplan, der er aftalt med ATP’s direktion, revisionsudvalg og bestyrelse. Dig, der trives med selvstændighed og er i stand til at planlægge, udføre og rapportere på de udførte opgaver, hvad enten de er finansielle eller operationelle. Og dig, der konkret er i stand til at bidrage inden for et eller flere af nedenstående områder:

  • operationel revision af koncernens processer, herunder risikostyring, compliance og interne kontroller
  • finansiel revision af koncernens årsregnskaber samt årsregnskaber for en række af de ordninger, ATP administrerer
  • juridisk-kritisk revision og forvaltningsrevision af de velfærdsordninger ATP administrerer
  • IT- og applikationsrevision
  • dataanalyse
  • videreudvikling af vores risikobaserede revisionsplan
  • udvikling af vores revisionsproces og -metode.

Er du erfaren?
Vi er på udkig efter kolleger med 3-6 års revisionserfaring, hvoraf en del af erfaringen gerne må være fra et af de større revisionshuse. Du er formentlig cand.merc.aud. eller godt i gang med uddannelsen. Det vigtigste er, at dine revisionsmæssige kompetencer er i top, både praktisk og teoretisk, og at du har arbejdet med kontrolbaseret revision.

Da ATP er en meget kompleks organisation, byder jobbet på spændende og forskelligartede opgaver, og der er sjældent to dage der er ens i Intern Revision. Du skal derfor trives med at kaste dig ud i områder, du ikke er hjemmevant i. Til gengæld sørger vi for at understøtte din udvikling og bygge ovenpå de gode revisionsmæssige kompetencer, du allerede har.

Som person er du serviceminded og god til at kommunikere med dine interessenter. Du tager ansvar og ejerskab, ligesom du er selvstændig, proaktiv, initiativrig og typen, der sørger for, at deadlines overholdes.

Vil du udvikle dig i en af Europas største pensionskasser?
Som en del af Intern Revision indgår du i en ambitiøs revisionsafdeling, der består af 11 dygtige medarbejdere. Vores opgaver er mange- og forskelligartede og omfatter revision af operationelle processer, investeringer og risikostyring, hensættelser, revision af årsrapporter samt IT-revision og offentlig revision.

Vi tilbyder et udfordrende job i en virksomhed, hvor vi har høje ambitioner, når det gælder faglighed, og når det handler om godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver en feksibel organisation med plads til den enkelte - og det har vi.

Du får en høj grad af medindflydelse på dine arbejdsopgaver, og du er selv med til at påvirke retningen af din karriere og udvikling alt efter, hvor dine interesser og kompetencer ligger. Din løbende udvikling sikres både på opgaverne, men også ved de årlige efteruddannelsestimer, der er en fast del af Intern Revisions udviklingsprogram.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet.

=dig? Så send en ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte revisionschef Christoffer Max Jensen på tlf. 2112 5241 eller mail cxj@atp.dk. Send os din ansøgning snarest, dog senest søndag d. 14. juni. Vi afholder samtaler løbende.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe