RPA-udvikler til Business Science, AI & Innovation

Kan du trylle processer om til softwarerobotter? Vil du være med til at skabe skræddersyede automatiseringsløsninger til gavn for hele Danmark? Så er det dig, vi søger.

Interesserer du dig for magien i teknologi og automatisering?
Business Science, AI & Innovation er ét af i alt fire Centers of Excellence inden for data- og automatiseringsområdet i ATP. Her er vi på udkig efter dig, der vil hjælpe os med at automatisere endnu flere processer i en koncern, hvor vi arbejder for at gøre tingene smartere til gavn for et effektivt velfærdssystem.

Siden 2015 har vi anvendt RPA i arbejdet med at levere omkostningseffektiv sagsbehandling og kundeservice af høj kvalitet. Vi har allerede automatiseret mere end 350.000 timers arbejde, men vi har ambitioner om endnu flere. Derfor har vi brug for dig.

I jobbet som RPA-udvikler er det dig, der:

  • sikrer driften, support af vores RPA-processer og herunder et samspil mellem vores systemer, RPA Supervisor, Blue Prism og vores infrastrukturleverandør
  • vil være med til at digitalisere nye processer i Blue Prism, der skaber værdi for vores forretning
  • leverer høj service i opgaveløsningen.

Har du et bredt IT-kendskab?
Det er selvsagt en fordel, hvis du allerede har kendskab til bogen med RPA-formularer og drift og support af RPA. Vi benytter i dag Blue Prism som teknologi men kigger også mod Power-platformen og andre teknologier. Vi håber derfor, at du har:

  • erfaring med udvikling af automatiseringsløsninger
  • god forståelse for Microsoft IT-arkitektur og andre lignende IT-specialer
  • lyst til at gå nye veje, da vi hele tiden kigger på, hvordan vi kan forbedre os og hvilke teknologier, vi kan drage nytte af.

Som person er du løsningorienteret og har sans for detaljer. Lige så snart du kaster dine øjne på nye processer, tænker du over, hvordan de kan automatiseres.

Du leverer altid kvalitetsbevidste løsninger, som virker nu og på lang sigt. Du afvejer fordele og ulemper ved forskellige løsninger og udfordrer forretningsgange, hvor det giver mening. Du er drevet af at løfte i flok, men kan også arbejde selvstændig og løbe opgaver i mål på egen hånd.

Vil du arbejde med et af landets største datagrundlag?
Som landets største udbetalingshus administrerer ATP to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark. Det betyder, at vi arbejder med et datagrundlag, du ikke finder andre steder.

Som vores nye RPA-udvikler bliver du en del af vores Intelligent Process Automation-team i afdelingen, Data & Analytics.

Vi er et mindre team bestående af seks gode kollegaer med forskellige interesser. Fælles for os alle er, at vi vægter fagligheden højt, og at vi er nysgerrige på ny teknologi og nye løsninger. Vi har en uformel tilgang til vores opgaveløsning og hinanden, tænker utraditionelt og udfordrer gerne plejer.

Hos os er barren sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed.
Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, en kort tekst vedr. din motivation for at søge stillingen og så måske en sidste ting, der giver os et indtryk af dig. Det kan være en kort YouTube-video, en idé du ikke kan slippe eller noget tredje. 

Vi behandler henvendelser løbende, ansætter når vi har fundet den rette kandidat og håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Intelligent Process Automation Christian Paustian på 2999 0781/chpa@atp.dk. Christian kan du også møde i videoen her, hvor han sætter ord på arbejdsmiljøet i Data & Analytics.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder