Sagsbehandlere til arbejdsskader

Vil du arbejde til gavn for samfundet og de mennesker, der er kommet til skade på arbejdet? Motiveres du af høj faglighed og juridisk sagsbehandling? Så er du en af de kolleger, vi er på udkig efter til vores kontorer i Vordingborg, Hillerød og Haderslev.

Vil du træffe afgørelser med stor betydning for den enkelte?
I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) sikrer vi, at borgerne i Danmark kan regne med en uafhængig og kvalificeret afgørelse, hvis de kommer til skade ifm. deres job. I øjeblikket er vi på udkig efter kolleger, der vil arbejde med juridisk sagsbehandling af arbejdsskadesager. Konkret søger vi dig, der vil lære at:

  • vurdere om sager er omfattet af loven om arbejdsskadesikring
  • indhente relevante oplysninger for at kunne træffe juridiske afgørelser
  • træffe afgørelser om anerkendelse/afvisning
  • udarbejde vurderinger af de helbredsmæssige følger af en arbejdsskade
  • udarbejde vurderinger af de erhvervsmæssige konsekvenser af en arbejdsskade.

Der kan være flere indgange til jobbet som arbejdsskadesagsbehandler. Du kan fx have en uddannelsesbaggrund inden for administration og have et par års erfaring med lignende opgaver. Du kan have en sundhedsfaglig baggrund og have arbejdet med administrative opgaver. Eller du kan være uddannet cand.jur., cand.merc.jur., cand.mag., cand.scient. eller lignende.

I vores kundecentre har vi brug for flere forskellige fagligheder for at løse den opgave, vi er betroet. Blandt kollegerne finder du fx jurister, magistre, forsikringsuddannende og sundhedsfaglige profiler. Fælles for alle er fokus på mennesket bag arbejdsskaden, høj faglighed, handlekraft og vidensdeling på tværs.

Du arbejder struktureret og er typen, der er i stand til at overskue de mange forskelligartede oplysninger, der indgår i behandlingen af arbejdsskadesager. Du formår at skære oplysningerne til, foretage konkrete vurderinger og kommunikere klart og tydeligt. Du drives af, at kunderne får en afklaring på deres arbejdsskadesag effektivt og med rette kvalitet. Og du går op i, at vi i fællesskab når vores resultater.

Mening, balance og ambition
AES er en del af ATP-koncernen, som er Danmarks største pensions- og administrationshus. I AES sikrer vi, at alle der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven.

Hvert år behandler vi mere end 50.000 sager, og vi ved, at hver eneste afgørelse har stor betydning for det menneske, som er kommet til skade. Med ansvaret følger et meningsfuldt arbejdsliv. Og det er vi stolte af at tilbyde.

Vi har ambitioner om høj faglighed og trivsel. Vi går op i godt kollegaskab og en venlig arbejdskultur med nærværende ledelse, personlig og faglig udvikling og sundhed.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

=dig? Så send en ansøgning
Vi indkalder løbende til samtaler, så send os en ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest d. 12. august.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du skrive til nytjob@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder