Sagsbehandlere til private erstatningssager

Vil du arbejde med kombinationen af lægefaglige og juridiske problemstillinger og skrive vejledende udtalelser med stor betydning for personer, der er kommet til skade i deres fritid? Så er du en af de sagsbehandlere, vi leder efter i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES).

Vil du være en del af et fagligt fællesskab, hvor vi løser opgaver på et højt specialiseret niveau?
I AES i Vordingborg søger vi nye kolleger til rollen som personskadesagsbehandler.

Vi behandler sager efter anmodning fra advokater og forsikringsselskaber, og vores opgave er at komme med vejledende udtalelser efter erstatningsansvarsloven om de helbredsmæssige og erhvervsmæssige følger af en skade.

Konkret er vi på udkig efter dig, der:

  • vil være specialist på personskadeområdet og arbejde med en spændende kombination af lægefaglige og juriske problemstillinger

  • er i stand til at kommunikere klart og tydeligt (både mundtligt og på skrift) i dialogen med advokater og forsikringsselskaber 

  • vil være en del af en arbejdsplads, som er kendetegnet ved mening, ambition og balance - hvor dit arbejde har stor betydning for samfundet, og hvor barren er sat højt, både når det gælder faglighed, karriereveje, godt kollegaskab, trivsel og sundhed.

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Som sagsbehandler hos os kan du lave aftaler om hjemmearbejde og anden fleksibilitet med din leder.

Er du handlekraftig og god til at skabe overblik?
Du er sandsynligvis uddannet cand.jur., men det kan også være, at du har en anden akademisk uddannelsesbaggrund. Måske er du nyuddannet. Måske har du flere års erfaring. Det vigtigste er, at du:

  • vil arbejde med specialiseret sagsbehandling på højt fagligt niveau

  • kan skelne væsentligt fra uvæsentligt

  • vil bidrage til, at vi i fællesskab når de gode resultater.  

Som person arbejder du struktureret og systematisk. Du er i stand til at overskue store mængder af oplysninger og vurdere, hvad der er tilstrækkeligt, før vi kan skrive den rette juridiske udtalelse, der skaber klarhed og er med til at afklare tvister til gavn for den enkelte, der er kommet til skade, og sagens øvrige parter.

Vil du have et job, der er køreturen værd?
Vi ser frem til at byde dig velkommen i flotte kontorfaciliteter - fem minutters gang fra Vordingborg Station og godt placeret ift. indfaldsveje. I huset er vi mere end 250 ansatte, der arbejder med et udvalg af de ordninger, ATP administrerer.

Hvis du bor i/lidt uden for København, så får du et job, der ift. kø og tæt trafik sender dig i den helt rigtige retning på motorvejen. Derudover får du plads i et solidt fagligt fællesskab og en hverdag med masser af dygtige kolleger. En af dem er Caroline Søderberg, der her sætter et par ord på jobbet som sagsbehandler:

”Som sagsbehandler i P-kontoret har jeg i samarbejde med mine kolleger en vigtig rolle som tvistløsende upartisk aktør i komplekse og spændende sager. Fagligheden på kontoret vægtes højt, hvorfor vi har en stærk sparringskultur, et grundigt oplæringsforløb og god mulighed for faglig udvikling.”

AES er en del af ATP Koncernen, som er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt har vi kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, skal have udbetalt feriepenge eller har en arbejdsskade. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning hurtigst muligt og senest mandag d. 3. januar. Vi behandler ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Johan Krøll på tlf. 4042 3069 eller sektionschef Gitte Hem på tlf. 5365 6636.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder