Sagsbehandlere til seniorpension

Er du fagligt ambitiøs, og vil du være med, når en helt ny myndighed skal sætte standard for god sagsbehandling for nedslidte på tværs af landet? Så er du en af de medarbejdere, vi søger.

Vil du være med til at skabe noget nyt?
Fra januar 2021 har ATP fået en ny selvstændig myndighed for seniorpension. I den forbindelse er vi netop nu på udkig efter nye kolleger, der vil behandle sager for nedslidte borgere, som nærmer sig folkepensionsalderen.

Vi søger både erfarne og nyuddannede sagsbehandlere gerne med socialfaglig baggrund - fx socialrådgivere, socialformidlere eller tilsvarende. Det er vigtigt med gode skriftlige kompetencer, indsigt og/eller interesse for lovgivning på beskæftigelsesområdet og erfaring med arbejdsevnevurderinger og lægefaglig dokumentation.

Kan du skabe gode samarbejdsrelationer og sikre høj kvalitet i sagsbehandlingen?
Vi søger medarbejdere, der vil bidrage til et stærkt fagligt fællesskab og indgå i en kultur, hvor man er nysgerrig og indstillet på at lære fra sig. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med/interesse for socialfaglige sagsbehandlingsprocesser. Og derudover er det vigtigt, at du kan:

  • forholde dig til lægefaglig dokumentation og udarbejde vurderinger ift. arbejds- og funktionsevne
  • varetage kontakten med sagsbehandlere rundt omkring i samtlige af landets kommuner
  • opsøge/varetage dialog ift. sundhedsfaglig og juridisk sparring fra fx læger fra klinisk funktion og jurister i ATP
  • træffe afgørelser i henhold til lovgivningens intentioner.

Er du en erfaren sagsbehandler, er konkret erfaring med seniorpension eller lignende ordninger som fx flexjob, ledighedsydelse eller sygedagpenge en fordel. 

I det daglige er det centralt med gode samarbejdsevner og evnen til at skelne det væsentlige fra det uvæsentlige. Det er også vigtigt, at du kan strukturere, koordinere, planlægge og levere klar skriftlig kommunikation til borgere og andre samarbejdspartnere.  

Vil du gøre en forskel for den enkelte og arbejde til gavn for samfundet?
Du kommer ind i et helt nyt team, som er under udvikling og pt. består af ca. 20 dygtige og engagerede ledere og medarbejdere i form af juridiske konsulenter, sagsbehandlere/kunderådgivere, sundhedsfagcoaches og forretningskonsulenter.

Seniorpensionsenheden er en selvstændig myndighed under ATP, der er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

ATP handler om økonomisk grundtryghed. Så når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af. Vi går op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, faglig og personlig udvikling, sammenhold og sundhed.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest onsdag d. 27. januar. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Marianne Wiemann på tlf. 2441 9020.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe