Sagsbehandlere til Seniorpension

Har du en socialfaglig baggrund som fx socialrådgiver, socialformidler eller tilsvarende? Er du fagligt ambitiøs, og vil du være en del af en helt ny myndighed, der sætter standard for god sagsbehandling for nedslidte borgere på tværs af landet? Så er du en af de sagsbehandlere, vi søger.

Vil du være en del af et nyt område i ATP?
Siden 1. januar 2021 er seniorpensionsordningen blevet administreret af en ny selvstændig myndighed under ATP.

Vi er kommet godt fra land ift. at sætte standard for god sagsbehandling på tværs af landet – og vi har modtaget mange ansøgninger. Derfor er vi på udkig efter flere nye kolleger, der vil bidrage til en vigtig samfundsopgave og behandle sager for nedslidte borgere, som nærmer sig folkepensionsalderen.

Kan du skabe gode samarbejdsrelationer og sikre høj kvalitet i sagsbehandlingen?
Vi søger erfarne sagsbehandlere med socialfaglig baggrund - fx socialrådgivere, socialformidlere eller tilsvarende.

Det er vigtigt med gode skriftlige færdigheder og interesse for lovgivning på beskæftigelsesområdet. Hvis du har konkret erfaring med seniorpension eller lignende ordninger som fx flexjob, ledighedsydelser eller sygedagpenge, er det en fordel.

Du ønsker at bidrage til et solidt fagligt fællesskab og indgå i en kultur, hvor vi er nysgerrige og indstillede på at lære fra os. Derudover er det vigtigt, at du kan:

  • forholde dig til lægefaglig dokumentation og udarbejde vurderinger ift. beskæftigelseskravet samt arbejds- og funktionsevne
  • varetage kontakten med sagsbehandlere rundt omkring i samtlige af landets kommuner
  • opsøge/varetage dialog ift. sundhedsfaglig og juridisk sparring fra fx sundhedskoordinatorer og jurister i ATP
  • træffe afgørelser i henhold til lovgivningens intentioner.

I det daglige er det centralt med gode samarbejdsevner og vigtigt, at du kan strukturere, koordinere og skelne det væsentlige fra det uvæsentlige.

Vil du gøre en forskel for den enkelte og arbejde til gavn for samfundet?
Du kommer ind og bliver en del af et nyt område i ATP, som pt. består af 35 dygtige og engagerede ledere og medarbejdere i form af jurister, sagsbehandlere og forretningskonsulenter.

Seniorpensionsenheden er en selvstændig myndighed under ATP, der er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

ATP handler om økonomisk grundtryghed. Så når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af. Vi går op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, faglig og personlig udvikling og sammenhold.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest torsdag d. 17. juni. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Marianne Wiemann på tlf. 2441 9020 eller mail mww@atp.dk

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder