SAP ABAP Specialists til IT

SAP er kernen i ATP’s IT-løsninger. I vores IT-organisation er vi mere end 70 SAP-specialister, og vi er på udkig efter flere, da vi løbende bliver betroet nye opgaver. Hvis du vil indgå i et unikt fagligt fællesskab og udvikle på nogle af landets vigtigste digitale systemer, så skal du blive en del af ATP’s IT-organisation.

Vil du også arbejde med løsninger, der har stor betydning ude i samfundet?
I ATP er vi over 300 IT-specialister, der arbejder med at udvikle, implementere og optimere nogle af landets vigtigste digitale systemer.

Vores opgavepalette er bred, og vi betros løbende nye opgaver – fx når ny lovgivning vedtages, og nye IT-systemer skal bygges, eller eksisterende skal justeres.

Da der skulle udbetales indefrosne feriemidler, var det fx her i ATP, at vi med udgangspunkt i SAP byggede en løsning på tre måneder, der endte med at udbetale 50 mia. kr. til mere end tre millioner danskere.

Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads?
Hos os kan du fra start forvente at få en central rolle i leverancerne. Sammen med dit kommende Scrum Team bestående af forretningsdeltagere, ABAP-konsulenter og testere udvikler du nye systemer samtidig med, at du sikrer stabil drift på de eksisterende.  

I ATP står du aldrig alene. Du er omringet af dygtige kolleger, der er klar til at diskutere udfordringer og give dig faglig sparring. Vi sætter barren højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab samt trivsel og sundhed. Et sundt arbejdsliv kræver plads til den enkelte medarbejder – og det har vi.

Kontakt vores eksterne rekrutteringspartner Claus Grotrian på claus.grotrian@prosapia.net, hvis du vil høre mere om jobmulighederne inden for SAP-området i ATP.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen i vores IT-organisation, der i 2019 og 2020 har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder