Scrum Master med SAFe-erfaring til agil udvikling

Vil du arbejde som Scrum Master i en stor organisation, der har hele Danmark på kundelisten? Og har du mange års erfaring med Scrum og SAFe? Så er det måske dig, vi leder efter i Project & Agile Center of Excellence (PACE), der understøtter ATP’s agile udvikling og projektstyring.

Kan du sikre fremdrift og forandring? Og har du forståelse for forretning, processer og IT?
Vi søger kolleger, der kan drive agile processer fremad i Pension & Sikrings ART’en (P&S ART’en). ART’en har ansvaret for drift og udviklingsopgaver inden for ATP Livslang Pension og de mange arbejdsmarkedsordninger, ATP administrerer på vegne af arbejdsmarkedets parter og staten. Alle områderne har ophæng i lovgivningen, og ART’en arbejder hele tiden med at forenkle krav og regler for at opnå en høj automatiserings- og digitaliseringsgrad. Vi har arbejdet efter SAFe i tre år.

Vi er på udkig efter dig, der sikrer teamets leverancer igennem løbende forbedringer og ved at håndtere udfordringer undervejs. Dig, der kan agere bindeled mellem teamet og ART-ledelsen i samarbejde med en Product Owner. Og dig, der arbejder med kunden i fokus og skaber flow, fremdrift og transparens i teamets arbejde.

Du er den, der assisterer dit team og ART’en med at få det optimale ud af de agile processer, og derudover:

  • driver den fortsatte agile udvikling med et klart fokus på værdiskabelse i leverancerne

  • faciliterer agile events, herunder Iteration Planning, Daily, Review og Retrospektiv samt teamets PI Planning

  • skaber grundlag for at teamet selv tager ansvar for indsats og resultater samt arbejder med kontinuerlig forbedring af arbejdet

  • udviser pragmatisme ift. rammeværket og vurderer, hvordan ART’en kan anvende de agile koncepter optimalt

  • bidrager til at ART’en fortsætter med at være den mest effektive og produktive organisationsform for opgaverne i P&S.

Er du den, man går til?
Du er en rutineret Scrum Master og gerne i en SAFe-kontekst, hvor du har fået et godt kendskab til Scrum og SAFe. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Azure.

Som person motiverer du dine teammedlemmer i det agile arbejde. Du støtter dit team ved at få det optimale ud af de agile processer igennem løbende forbedringer. Som Scrum Master er du den, der understøtter Product Owner i de agile principper, og sammen udgør I et solidt lederskab. Du er en god organisator, der kan planlægge og facilitere arbejdet, så alle når i mål og skaber værdi for kunden.

Vil du sætte dit præg på centrale samfundsopgaver?
Du bliver en del af P&S-ART’en og indgår i Pension & Erhvervssikring, som du kan læse mere om her. Organisatorisk bliver du en del af afdelingen PACE, hvor du får et fagfællesskab med 60 kolleger. Vi arbejder med agil udvikling og projektledelse, herunder best practices og research på nye tendenser. Vi yder også undervisning og support internt i ATP inden for vores spidskompetencer.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 20. juni. Vi behandler ansøgninger løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Anna Høeberg på tlf. 2073 9249 eller ahb@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder