Scrum Masters til Pension og Erhvervssikring

Vil du være med til at gøre en forskel i vores agile organisering til gavn for borgere og virksomheder i hele landet? Skaber du grobund for solidt samarbejde, og kan du drive teamets agile udvikling? Så er du en af de Scrum Masters, vi søger.

Får du teamet til at lede sig selv?
I store dele af ATP er vi organiseret i ART'er. Det har vi været siden 2018, og vi har skabt en stor, agil udviklingsmuskel, som har leveret med gode resultater. Men vi ved, at vi kan blive endnu bedre.

I ATP’s Project & Agile Center of Excellence (PACE) er vi på udkig efter servant leaders til rollen som Scrum Masters i vores forretningsområde Pension og Erhvervssikring, som du kan læse mere om her. Vi øger antallet af Scrum Masters i vores ART’er i dette område, og vi har derfor brug for flere nye dygtige kolleger.

Konkret søger vi dig, der:

  • har solid erfaring som Scrum Master (gerne i et SAFe-setup)

  • kan få teamet til at udvikle løsninger, der skaber værdi for samfundet og den enkelte borger

  • har lyst til at bidrage til videreudviklingen af vores agile arbejdsform.

Sætter du barren højt?
I rollen som Scrum Master er det centralt, at du:

  • sætter ambitiøse mål og via servant leadership skaber fundamentet for det gode samarbejde

  • baseret på tillid og empati arbejder med teamets agile udvikling og bidrager til, at vi når de mål, vi har sat os

  • arbejder tæt sammen med teamets Product Owner om de agile principper og samtidig er i stand til at kigge på helheden i forhold til udvikling af hele ART’en

  • formår at planlægge og skabe struktur og selv indgå aktivt i det praktiske arbejde.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til Azure DevOps, men det vigtigste er dine evner til at være den samlende faktor i teamet.

Vil du være en del af vores faglige fællesskab?
Som vores nye kollega i PACE bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab bestående af ca. 60 medarbejdere centreret omkring agil udvikling og projektledelse, hvor vi holder hinanden op på, at vi hele tiden udvikler os fagligt.

Vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

En af dine kommende kolleger bliver Tommy Larsen, der arbejder som Release Train Engineer. Her sætter Tommy et par ord på den hverdag, du kan se frem til:

”ART’en er i en spændende periode, hvor organisering omkring værdistrømmen er under implementering. Vi ser frem til at få dig med på holdet i et team, hvor vi sætter stor pris på åbenhed, involvering og gennemsigtighed i opgaveløsningen”.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV.

Vi indkalder løbende til samtaler og håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Jan A. Bengtsen på tlf. 2424 5335 eller på mail jabe@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder