Security Specialist til IT

Forstår du betydningen af IT-sikkerhed i en stor organisation? Vil du være med til at styrke denne og samtidig løse opgaver til gavn for samfundet? Så er det dig, vi søger.

Vil du løse sikkerhedsmæssige problemstillinger?
I IT er vi på udkig efter en ny teknisk erfaren kollega, der skal være med til at sikre, at vores IT-landskab og data er sikkerhedsbeskyttet. Dig, der kan indgå i løbende sikkerhedsaktiviteter for at minimere sikkerhedsrisiko og højne det generelle sikkerhedsniveau. Du kommer til at indgå i en enhed, hvor vi arbejder med optimering af ATP’s eksisterende IT-miljø og implementering af nye projekter.

Konkret bliver det dig, der:

  • indgår i de daglige driftsprocesser, kontroller og opgaver, som varetages i sektionen
  • videreudvikler ATP’s arbejde med Identity Management med fokus på Azure AD
  • effektiviserer de daglige driftsopgaver gennem automatisering samt deltager i opbygning, videreudvikling og varetagelse af driftsprocesser og opgaver i ATP’s cloud-miljø
  • forankrer og administrerer Privileged Identity Management (PIM), Identity protection (MFA mv), apps, mv.
  • deltager i design og implementering af løsninger i projekter i forbindelse med rettighedsstyring og sikkerhedsarkitektur.

Har du solid erfaring med IT-sikkerhed?
Du kommer formentlig med en baggrund som sikkerhedsadministrator, Operations Engineer eller lignende og har solid erfaring med sikkerhed fra tidligere arbejde – for eksempel i et On-Premise miljø eller i Azure.

Derudover er det centralt, at du:

  • kan begå dig teknisk inden for AD, Azure AD og hybrid identitetsstyring samt har erfaring med driften af Azure AD
  • har en bred viden om informationssikkerhed, cloud og IDM
  • har et solidt kendskab til Enterprise IT-infrastruktur og de sikkerhedskomponenter, der indgår
  • er praktisk i din måde at arbejde på og sætter en ære i at angribe problemstillinger med et handlingsorienteret udgangspunkt.

Hvis du kan kode i Powershell og har erfaring med C#, Oracle/SQL, Exchange, SAP eller IDM-systemer som fx Omada eller Tivoli er det plus, men det er ikke et krav.

Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads?
Som vores nye kollega bliver du en del af ATP’s IT-organisation, som har til huse i Allerød og består af 250 kompetente medarbejdere. Nærmere specifikt vil du indgå i IT Security & Cloud. I denne sektion har vi ansvaret for ATP’s Identity Management og brugeradministration, og vi driver og bidrager til sikkerhedsaktiviteter i IT samt sætter retning for udvikling og implementering af tekniske sikkerhedsløsninger.  Du bliver en del af et lille team, som har ansvaret for at videreudvikle ATP’s arbejde med central rettighedsstyring, og vi sørger for, at du hurtigt vil blive inddraget i de igangværende forretnings-og IT-projekter.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen på en arbejdsplads, der de seneste tre år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os hurtigst muligt.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på en hurtig opstart.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Sarmed Kassem Al-Daraji på tlf. 2013 6946 eller mail ska@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder