Sektionschef til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Motiveres du af at sikre en effektiv og faglig sagsbehandling og levere resultater, der gør en forskel for vores kunder? Vil du have ansvar, der forpligter og et job, der har stor betydning for det samfund, vi er en del af? Så er du den sektionschef, vi leder efter i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Haderslev.

Kan du engagere og motivere?
Som sektionschef i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) får du ansvaret for den daglige ledelse og udvikling af et team bestående af 22 medarbejdere, der arbejder med fagligt komplekse sager inden for arbejdsskadesområdet.

Konkret bliver det dig, der:

  • sikrer en effektiv og driftssikker sagsbehandling via en løbende forbedring og effektivisering i opgaveløsningen
  • stræber efter at levere værdi for kunderne
  • motiverer og engagerer dine medarbejdere til at levere synlige resultater, så sektionens og afdelingens performance er i top
  • skaber sammenhæng mellem mål og strategi gennem optimering af den daglige drift via læring og tavlestyring
  • skaber en positiv holdånd og samarbejde på tværs af organisationen
  • bidrager til planlagte forretningsmæssige og organisatoriske forandringer
  • løser faglige og processuelle problemstillinger.

Er du optaget af kompleks sagsbehandling?
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund – f.eks. som jurist - og erfaring med personaleledelse. Du trives i et arbejdsmiljø, som er præget af målsætningen om løbende udvikling og forbedring, så vi når vores mål til gavn for dem, der er kommet til skade på arbejdet.

Du har en målrettet og ambitiøs tilgang til opgaveløsningen og formår at gå forrest resultatmæssigt og fagligt. 

Vil du indgå i et spændende og dynamisk miljø under fortsat udvikling, hvor du bliver en del af et team af professionelle og kvalitetsbevidste kolleger?
Du kommer til at indgå i en chefgruppe på tværs af koncernens tre AES-lokationer i Haderslev, Vordingborg og Hillerød. Vi garanterer kompetent faglig sparring og rigtig gode muligheder for udvikling.

Mening, balance og ambition
AES er en del af ATP-koncernen, som er Danmarks største pensions- og administrationshus. I AES sikrer vi, at alle der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven.

Hvert år behandler vi mere end 50.000 sager, og vi ved, at hver eneste afgørelse har stor betydning for det menneske, som er kommet til skade. Med ansvaret følger et meningsfuldt arbejdsliv. Og det er vi stolte af at tilbyde.

Vi har ambitioner om høj faglighed og trivsel. Vi går op i godt kollegaskab og en venlig arbejdskultur med nærværende ledelse, personlig og faglig udvikling og fokus på sundhed.

=dig? Så send en ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt og senest søndag d. 3. oktober. Vi behandler ansøgninger løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Heike D. Damkjær på telefon 2521 7828.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder