Sektionschef til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Vil du sikre en effektiv og faglig sagsbehandling og levere resultater, der gør en forskel for vores kunder? Trives du med at sætte dig ind i specialiserede og komplekse fagområder og sikre et konstruktivt og professionelt samarbejde, hvor arbejdsmarkedets parter er centrale interessenter? Vil du have ansvar, der forpligter og et job, der har stor betydning for det samfund, vi er en del af? Så er du den sektionschef, vi leder efter i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Hillerød.

Kan du engagere og motivere?
Som sektionschef i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) får du ansvaret for den daglige ledelse og udvikling af et team bestående af 15 medarbejdere.

Gruppen arbejder med fagligt komplekse sager inden for arbejdsskadesområdet, herunder sager om anerkendelse og godtgørelse til tidligere udsendte soldater og sager, der skal forelægges for Erhvervssygdomsudvalget.

Konkret bliver det dig, der:

  • sikrer en effektiv og driftssikker sagsbehandling via en løbende forbedring og effektivisering i opgaveløsningen
  • forbereder og deltager aktivt i gennemførslen af cirka 12 årlige møder i Erhvervssygdomsudvalget i tæt samarbejde med kundecenterdirektøren
  • kvalitetssikrer konkrete sager og det faglige niveau i veteran-sager, og sager der skal behandles i Erhvervssygdomsudvalget
  • bidrager med viden til myndigheder om dine ansvarsområder
  • stræber efter at levere værdi for kunderne
  • motiverer og engagerer dine medarbejdere til at levere synlige resultater, så sektionens og afdelingens performance er i top
  • skaber en positiv holdånd og samarbejde på tværs af organisationen
  • bidrager til planlagte forretningsmæssige og organisatoriske forandringer.

Har du tidligere arbejdet i rollen som leder?
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund – f.eks. som jurist - og erfaring med personaleledelse.

Du har en målrettet og ambitiøs tilgang til opgaveløsningen. Du formår at gå forrest resultatmæssigt og fagligt, og så vil du være en del af en arbejdsplads, der er kendetegnet ved mening, ambition, og balance - hvor dit arbejde har stor betydning for samfundet, og hvor barren er sat højt, både når det gælder faglighed, karriereveje, godt kollegaskab, trivsel og sundhed.

Vil du indgå i et spændende og dynamisk miljø under fortsat udvikling, hvor du bliver en del af et team af professionelle og kvalitetsbevidste kolleger?
Du kommer til at indgå i en chefgruppe på tværs af tre lokationer i Haderslev, Vordingborg og Hillerød. Vi garanterer kompetent faglig sparring og rigtig gode muligheder for udvikling.

AES er en del af ATP-koncernen, som er Danmarks største pensions- og administrationshus. I AES sikrer vi, at alle der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven.

Hvert år behandler vi mere end 50.000 sager, og vi ved, at hver eneste afgørelse har stor betydning for det menneske, som er kommet til skade. Med ansvaret følger et meningsfuldt arbejdsliv. Og det er vi stolte af at tilbyde.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig?  send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 23. januar. Vi behandler ansøgninger løbende og planlægger opstart i marts eller april.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Heike Duus Damkjær på 2521 7828 eller hdd@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder