Sektionschef til ATP’s Project & Agile Center of Excellence (PACE)

Har du erfaring med ledelse af medarbejdere med høj faglighed inden for projektledelse og/eller agil udvikling? Er du en engageret leder? Og kan du understøtte medarbejderudvikling, der skaber værdi i organisationen? Så er det dig, vi søger som sektionschef for PACE, der leverer interne konsulenter til at styre fremdriften ift. projekter og agil udvikling i ATP.

Har du ledererfaring, ressourceoverblik og sans for at udvikle og udfordre dygtige medarbejdere?
Som sektionschef i PACE får du ansvaret for et løbende match af projektledere/scrum masters/RTE’er og deres respektive projekter/agile teams/ART’er. Derudover sikrer du, at dine medarbejdere har de kompetencer, som ATP har brug for.

Du vil stå i spidsen for en sektion bestående af ca. 20 medarbejdere, der har deres daglige gang ude i ATP’s projekter og ART’er. Du skal være med til at sikre trivsel og faglig udvikling på medarbejdersiden og høj tilfredshed på kundesiden internt i organisationen.

Du har et naturligt fokus på gode relationer og høj kvalitet i leverancerne. Du drives af at være en nærværende leder, som gennem dine medarbejdere skaber synlige resultater og engagement. Konkret er det dig, der:

  • formår at rykke dine medarbejdere til det næste niveau
  • kan planlægge og prioritere ressourcer
  • samarbejder på tværs – både i ledelsesgruppen og med dine interne kunder
  • giver og modtager konstruktiv og udviklende feedback.

Vil du være en del af vores ledelsesteam?
Du er den rette sektionschef, hvis du:

  • har arbejdet med personaleledelse i 3-5 år (øvrig erfaring med programledelse og/eller omlægning til agil udvikling, er en fordel)
  • kan gå ind i en forhandling med det mål, at begge parter skal vinde
  • er i besiddelse af en team-ånd, som du bringer i spil i samarbejdet med dine lederkolleger.

Ledelsesgruppen i PACE består af to andre sektionschefer og en afdelingsleder. Til dagligt arbejder vi tæt sammen om et fælles mål: En medarbejdergruppe, der motiveres gennem en åben, inddragende og anerkendende ledelsesstil og klare forventninger til den enkelte. Det kræver solide faglige, menneskelige og ledelsesmæssige kompetencer.

Du er nysgerrig og opnår hurtigt tillid hos både medarbejdere og kunder. Du får det bedste ud af medarbejderne og giver gerne sparring i det daglige – vel vidende, at du leder en gruppe interne konsulenter, der ikke arbejder på det samme kontor som dig.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Som en del af ledergruppen i PACE indgår du i et fælles lederskab med to øvrige afdelinger, en vicedirektør og en HR-partner. Vi arbejder sammen om at skabe værdi- og meningsskabende ledelse og har stor lyst til videndeling, udvikling og læring. Vi engagerer os i hinandens opgaver og udvikling og fokuserer på effektiviseringer, der kan ses på bundlinjen.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send din ansøgning og CV senest tirsdag den 13. april 2021 og gerne hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Stine Thirifays på telefon 2895 4704.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder