Sektionschef til Data Governance

Vil du være med til at udbrede Data Governance-disciplinen og sikre datakvaliteten i en koncern, hvor vi arbejder med et af landets største og mest interessante datagrundlag? Har du erfaring med personaleledelse, forståelse for forretningsprocesser og grundlæggende kendskab til IT-udvikling? Så er det dig, vi søger.

Vil du lede et team af specialister?
I Data Governance er vi på udkig efter en ny sektionschef til vores afdeling, hvor vi sætter dagsordenen for arbejdet med data og datakvalitet i ATP samt omsætter tværgående forretningsviden til ensartede, nøjagtige og sammenhængende data, der sikrer korrekte udbetalinger til tiden.

Som vores nye sektionschef får du:

  • personaleansvaret for 12 dygtige medarbejdere, der har deres hverdag i afdelingen og i forskellige projekter ude i organisationen
  • plads i et lederteam bestående af en afdelingschef og to øvrige sektionschefer
  • et tæt samarbejde med forretningen ift. snitflader og prioriteringer
  • ansvar for at drive og udbrede disciplinen Data Governance på tværs af ATP
  • muligheden for at sætte dit præg på et område under udvikling.  

Kan du motivere og engagere?
I jobbet er det centralt, at du har:

  • erfaring med disciplinen Data Governance (herunder udrulning/organisatorisk implementering)
  • IT- og forretningsforståelse, der gør dig i stand til at agere bindeled og finde løsninger i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, medarbejdere og kolleger fra forskellige områder i forretningen
  • erfaring med personaleledelse, så du bl.a. er i stand til at sætte engagerende og prioriterede mål for dine medarbejdere og skabe sammenhæng mellem målene og strategien.

Som leder forsøger du at løse problemstillinger ud fra et organisatorisk synspunkt. Derudover er du:

  • struktureret (god til at planlægge og skabe systemer)
  • den styrende og gennemførende kraft, som sørger for, at en sikker og effektiv drift i høj kvalitet samt gennemførelsen af strategiske initiativer.

Vil du være en del af et stærkt datafællesskab?
Data Governance er ét af i alt fire Centers of Excellence i ATP’s Data & Analytics, der er et område med mere end 100 dataspecialister.

Vi tilbyder et spændende job i en afdeling, hvor vi er ca. 40 medarbejdere. Alle medarbejderne er specialister inden for data og analyse.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 8. august.

Har du spørgsmål til stillingen, er du frem til uge 29 velkommen til at kontakte afdelingschef Lisbeth Ludvigsen på lil@atp.dk eller tlf. 3054 0093. I den resterende del af annonceringsperioden kan du skrive til nytjob@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder