Sektionschef til Helhedsorienteret Kontrol

Kan du motivere, drifte og udvikle? Og vil du være med til at sikre, at velfærdsydelser som fx boligstøtte og pension havner i de rigtige lommer? Så er du den leder, vi søger i Helhedsorienteret Kontrol. En del af ATP’s Udbetaling Danmark.

Kan du gå forrest rent fagligt?
I Helhedsorienteret Kontrol er vi på udkig efter en sektionschef, der kan varetage den daglige personaleledelse af godt 20 medarbejdere, der udfører kontrol inden for Udbetaling Danmarks forskellige ydelser.

Vi søger dig, der som den ene af afdelingens to sektionschefer vil indgå i et tæt makkerskab med din lederkollega. Dig, der har øje for drift og udvikling og kan agere faglig frontløber og sparringspartner. Du er:

  • en dygtig og imødekommende personaleleder

  • god til at kommunikere klart og tydeligt – både i skrift og tale

  • i stand til at planlægge den daglige drift og produktion

  • i stand til at varetage myndighedskontakt til fx politiet og landets kommuner

  • med til at sikre høj faglighed og kompetenceudvikling i medarbejdergruppen.

Sikrer du stabil og målrettet ledelse?
Du er uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller tilsvarende og har 3-5 års erfaring fx med myndighedsarbejde og ledelse af større teams.

Som person er det dig, der sørger for, at deadlines overholdes, og at der bliver fulgt op. Derudover er du organisatoren, der forstår, hvordan tingene fungerer i praksis og er i stand til at koordinere, planlægge samt motivere via uddelegering.

Du bliver en del af en ledergruppe, hvor vi har en passion for ledelse og en fast tro på, at vi i fællesskab med medarbejderne kan nå endnu højere resultater inden for kontrol.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Du bliver en del af en afdeling med 40 dygtige kontrolmedarbejdere. Vores hovedopgave er at behandle konkrete kontrolsager ud fra forskellige kontroltemaer. Vi indhenter oplysninger fra borgere, myndigheder og i registre, hvorefter det vurderes, om der er udbetalt ydelser på korrekt grundlag. Sidste år traf vi afgørelse om tilbagebetaling og stop af ydelser til en værdi af over 100 mio. kr.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest d. 19. april. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Helle Zyfting Møllegaard på tlf. 2333 7701. Vi behandler ansøgninger løbende.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder