Sektionschef til kundeservice

Har du erfaring med personaleledelse og evnerne til at skabe gode kundeoplevelser? Kan du motivere og engagere? Og er du analytisk og procesorienteret? Så er du den sektionschef, vi leder efter i Pension. En del af ATP’s Udbetaling Danmark i Holstebro.

Kan du sikre effektiv sagsbehandling?
Som vores nye sektionschef får du ansvaret for den daglige ledelse og udvikling af et team bestående af 23 dygtige medarbejdere, der arbejder med sagsbehandling og kundeservice inden for folke- og førtidspension.  

Du videreudvikler sektionen og sørger for effektiv og driftssikker sagsbehandling, som medvirker til, at teamet når de mål, der er sat. Og så får du en central rolle ift. driftsmodningen af vores nye fagsystem, der blev taget i brug tidligere på året.

Du optimerer den daglige drift gennem læring og tavlestyring. Du har et helheds- og udviklingsorienteret perspektiv på opgaverne og formår at sætte dig ind i faglige problemstillinger og arbejdsgange.

Brænder du for gode kundeoplevelser?
Du har en relevant uddannelsesbaggrund og erfaring med personaleledelse fra en kundeservicefunktion. Du har måske arbejdet i en a-kasse, forsikringsbranchen eller en offentlig myndighed/organisation og har derfor forudsætningerne for at skabe gode kundeoplevelser for de borgere, vi er i kontakt med. Du er ambitiøs og målrettet, har en stærk talforståelse og en reflekterende og procesorienteret tilgang til opgaveløsningen.

I rollen som personaleleder er du nærværende og motiverende. Du skaber en positiv holdånd i teamet og samarbejder på tværs af organisationen. Derudover er du den rigtige til jobbet, hvis du:

  • sætter prioriterede mål for dine medarbejdere og skaber sammenhæng mellem mål og strategi
  • sikrer åbenhed og godt samarbejde
  • kommunikerer mening og retning klart og tydeligt.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
I ATP går vi på arbejde for den enkelte og samfundet. Du får et job med stor betydning for de 1,3 mio. borgere, der modtager folke- og førtidspension. Med ansvaret følger et meningsfuldt arbejdsliv. Og det er vi stolte af at tilbyde.

Du bliver en del af en stor organisation, som hele tiden forandrer og fornyer sig. Du bliver en del af et velfungerende og ambitiøst lederteam, hvor vi lægger vægt på lyst og evne til videndeling og læring.

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt har vi kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest mandag d. 1. juni. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Mads Jacob Holm på telefon 2485 3590.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe